Hotel Gorgona 3* | Mykonos – Litoral Grecia

Hotel Gorgona 3* | Mykonos – Litoral Grecia

Hotelul Gorgona oferă locuri de parcare gratuite şi se bucură de o poziţie privilegiată în zona liniştită Tagoo, aproape de orăşelul Mykonos. Terasa în aer liber are vedere impresionantă la Marea Egee şi asfinţit.

Camerele hotelului Gorgona sunt mobilate confortabil şi au aer condiţionat şi balcon privat. Majoritatea camerelor oferă vedere uimitoare la mare.

Zona frumoasă a piscinei în aer liber asigură numeroase şezlonguri. Este locul ideal pentru a admira apusul soarelui peste mare.Personalul atent al hotelului Gorgona oferă cu plăcere informaţii şi sfaturi cu privire la zona locală, garantând un sejur minunat în Mykonos.

Orăşelul Mykonos se află la doar 10 minute de mers pe jos.

Hotel Gorgona este situat în regiunea de Tagoo, la apropierea de Mykonos (Myconos) Town, pe partea de vest a insulei Mykonos, Grecia. Hotelul este construit în stil arhitectural tradițional al insulei si ofera oaspetilor sai avantajul de a sta într-un mediu liniștit, aproape de agitația din oraș de capital, cu una dintre cele mai magnifice vederi.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii