Hotel Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* | Corfu – Litoral Grecia

Hotel Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5* | Corfu – Litoral Grecia

Descriere: Resort exclusivist, o locatie retrasa, servicii excelente, conditii de lux. Corfu Imperial Hotel este situat pe o peninsula privata cu gradini de chiparosi, maslini, gradini in stil italian, mici golfuri private. Pe de o parte, o vedere magnifica a orasului Corfu si a portului de iahturi din Gouves, pe de alta parte – golful Dassia si muntii indepartati din Grecia continentala. O intrare lina in mare, saloane de lux, designul clasic subliniaza stilul particular al hotelului. O mare varietate de camere si bungalow-uri, apartamente, vile, palazzo si pavilionul regal – toate cu vedere spre mare!  Hotelul este construit pe o pensinsula privata cu 3 plaje si vedere neintrerupta asupra Marii Ionice.  Resortul are parcare gratuita. Se compune dintr-o clădire centrală cu patru etaje, bungalouri și vile.

Localizare: Peninsula Kommeno, la 10 km de orasul Corfu. Kommeno este o mică peninsulă cu vile și este situată departe de orașele Dassia și Gouvia.

Cazare: Total 300 de camere: Guest Rooms Deluxe SV (~32 mp), Guest Rooms Panoramic SV (~32 mp),  Corfu Bungalow GV (~31 mp),  Corfu Bungalow Open Plan SV (~31 mp), Family Bungalows Open Plan Sea Side/Garden View (~33 mp), Family Deluxe SV (~64 mp).

Boschetto Building

Suites Family Boschetto (~40-44 mp), Suites Family Boschetto/PV (~40-49 mp), Suites Family 2-Bedrooms Boschetto (~50-60 mp).  

Famous Class

Suites Luxury/Famous Class SV (~64 mp), Suites Imperial/Famous Class SV (~96 mp), Suites Imperial 2-Bedrooms/Famous Class SV (~128 mp), Suites Presidential/Famous Class (~192 mp).

Water Front Collection (prima linie)

Bungalow Superior WFC/Famous Class SV (~31 mp), Junior Suites Bungalow WFC/Famous Class (~36-42 mp), Family Maisonettes WFC/Famous Class SV (~54 mp), Family Bungalows 2-Bedrooms WFC/Famous Class SF Upper Floor (~75 mp), Suites Bungalows WFC/Famous Class SF (~78 mp), Villa Corfu 2-Bedrooms WFC/Famous Class (~70 mp), Villa Dream WFC/Famous Class Water Front (~75 mp), Villa Corfu 2-Bedrooms WFC/Famous Class/with Pool (~70 mp), Villa Dream WFC/Famous Class/WF Private Pool (~75 mp), Family Bungalows 2-Bedrooms WFC/Famous Class SF (~134 mp), Family Beach Villa 3-Bedrooms WFC/Famous Class SF (~176 mp), Villa Dream WFC/Famous Class/with pool (~150 mp), Royal Pavilion WFC/Famous Class/Private Pool (~300 mp), Palazzo WFC/Famous Class/Private Pool (~180-200 mp), Palazzo Libro D’oro WFC/Famous Class/Private Pool (~320 mp), Palazzo Imperiale WFC/Famous Class/Private Pool (~200 mp).

Facilitati camere: aer condiționat / încălzire, seif (gratuit), minibar (contra cost), TV prin satelit, radio, telefon, baie de lux: cadă sau duș / WC, uscător de păr, aparat de bărbierit electric, oglindă cosmetică, halate de baie, papuci, set de cafea / ceai, aparat de cafea (în anumite camere), meniu de perne la cerere (gratuit), bucătărie în anumite vile, balcon / terasă. Baby Cot – gratuit.

Capacitate maxima camera dubla si dubla cu vedere la mare: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima camera familiala suita cu vedere la mare: 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil. Capacitate maxima camera single: 1 adult.

Guest Rooms Deluxe SV (~32 mp) Camere spațioase, recent renovate, clădirea principală, pat dublu sau 2 paturi de o persoană.
Guest Rooms Panoramic SV (~32 mp) Locație privilegiată la etajele superioare, parchet, clădirea principală, pat dublu, cadă.
Corfu Bungalow GV (~31 mp) Bungalou în grădină, stil tradițional, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, vedere la grădină.
Corfu Bungalow Open Plan SV (~31 mp) Bungalou în grădină, stil tradițional, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, vedere la mare.
Family Bungalow Open Plan Sea Side/Garden View (~33 mp) Bungalou în grădină, pat dublu sau 2 paturi de o persoană și 1 sau 2 canapele.
Family Deluxe SV (~64 mp) Cameră familială spațioasă situată la ultimul etaj al clădirii principale, cu vedere panoramică la mare. Dormitor și living separat, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi.

Boschetto Building (new 2018) Nou model de clădire. Un sinonim pentru natură.
Suite Family Boschetto (~40-44 mp) Clădirea Boschetto, grădină, plan deschis sau 2 camere, pat dublu și 2 paturi de o  persoană, duș.
Suite Family Boschetto/PV (~40-49 mp) Clădirea Boschetto, dormitor principal cu pat dublu separat cu ușă glisantă de dormitorul copiilor cu 2 paturi de o persoană, duș.
Suite Family 2-Bedrooms Boschetto (~50-60 mp) Clădirea Boschetto, 2 dormitoare separate, un pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi (fiecare cu duș).

Famous Class
Suite Luxury/Famous Class SV (~64 mp) Noua categorie de camere de lux situate la ultimul etaj al clădirii principale oferă una dintre cele mai bune vederi panoramice. Dormitor cu pat dublu și living separat, 2 băi.
Suite Imperial/Famous Class SV (~96 mp) Clădirea principală, vedere panoramică la mare, un dormitor și o sufragerie spațioasă, un pat dublu și un pat suplimentar, o baie de marmură cu o chiuvetă și cadă, mobilier exclusiv handmade.
Suite Imperial 2-Bedrooms/Famous Class SV (~128 mp) Apartament spațios recent renovat, cu un design exclusivist. Vedere panoramică la mare, 2 dormitoare separate, sufragerie spațioasă, 2 paturi duble și 2 paturi de o persoană (opțional), 2 băi de marmură (fiecare cu chiuvetă și cadă).
Suite Presidential/Famous Class (~192 mp) Etajul superior al clădirii principale, vedere panoramică spre mare, 2 dormitoare, living, sufragerie, dressing, 2 paturi duble, 2 băi cu cadă și vedere la mare, 4 balcoane mobilate cu vedere la orașul Corfu și la mare.

Water Front Collection (prima linie)
Bungalow Superior WFC/Famous Class SV (~31 mp) Situat în mijlocul grădinilor, cu acces direct la una dintre plajele private ale hotelului, un pat dublu, cadă sau duș.
Junior Suite Bungalow WFC/Famous Class (~36-42 mp) Situat lângă mare cu acces direct la plajă și grădină. Pat dublu și un pat suplimentar, o cadă de baie și un dressing deschis; pentru apartamentele de la etajul superior, accesul la grădini se face pe scări.
Family Maisonette WFC/Famous Class SV (~54 mp) Ideal pentru familii, cu două zone de dormit separate pe 2 etaje. Aproape de mare, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi (într-una – o cadă, în a doua – duș).
Family Bungalows 2-Bedrooms WFC/Famous Class SF Upper Floor (~75 mp) Prima linie, etaj superior, vedere la mare, 2 dormitoare cu ușă comună, 2 paturi duble, 2 băi, fiecare cu cadă sau duș, intrare separată, acces direct la plajă prin scări.
Suite Bungalow WFC/Famous Class SF (~78 mp) Suite cu acces direct la plajă, prima linie, primul etaj cu terasă, vedere directă la mare, pat dublu și paturi suplimentare, 2 băi, fiecare cu cadă sau duș, acces direct la grădină și plajă.
Villa Corfu 2-Bedrooms WFC/Famous Class (~70 mp) Vile exclusiviste înconjurate de grădini, situate direct lângă mare. Duplex, 2 dormitoare și un living separat, pat dublu și 2 de o persoană, 2 băi, fiecare: chiuvetă, cadă sau duș, WC.
Villa Dream WFC/Famous Class Water Front (~75 mp) Lângă plajă. Vedere directă la mare, un dormitor și un living separat, un pat dublu și 2 paturi de o persoană (max), o baie cu duș și cadă, o cameră de duș suplimentară în camera de zi.
Villa Corfu 2-Bedrooms WFC/Famous Class/with Pool (~70 mp) Vile exclusiviste înconjurate de grădini și sunt situate direct lângă mare. Duplex, 2 dormitoare și un living separat, pat dublu și 2 de o persoană, 2 băi, fiecare: chiuvetă, cadă sau duș, WC. Piscina privata (pana la 37 mp).
Villa Dream WFC/Famous Class/WF Private Pool (~75 mp) Aproape de mare. Dormitor și living separat, pat dublu și 2 paturi de o persoană (max), baie cu duș și cadă, piscină privată.
Family Bungalows 2-Bedrooms WFC/Famous Class SF (~134 mp) Situat pe malul mării. 2 nivele, 2 dormitoare cu ușă de conectare (nivel superior) și un living-sufragerie separat cu chicinetă (la parter). 2 paturi duble și 2 paturi suplimentare, 2 băi, fiecare: 2 chiuvete, cadă sau duș, WC. Acces direct la plajă.
Family Beach Villa 3-Bedrooms WFC/Famous Class SF (~176 mp) Vilă luxoasă pe două niveluri pe malul mării, la ultimul etaj – 2 dormitoare cu balcoane și vedere la mare, un dormitor la parter cu terasă și vedere la mare, living-dining cu chicinetă. 3 paturi duble și 2 paturi de o persoană; 4 băi, în fiecare: chiuvetă, cadă sau duș, WC. Acces direct la plajă.
Villa Dream WFC/Famous Class/with pool (~150 mp) Vilele înconjurate de grădini, piscină privată. Pe malul mării, cu acces direct la plaja Famous Class. 2 nivele, 2 dormitoare și un living separat, un pat dublu și 2 de o persoană, 2 băi, fiecare: baie, 2 chiuvete, WC. Piscină privată (până la 37 mp). Terasă cu șezlonguri din lemn, grădină privată și acces direct la plajă.
Royal Pavilion WFC/Famous Class/Private Pool (~300 mp) Vila privata inconjurata de maslini si chiparosi, langa mare cu acces direct la plaja Famous Class, vedere directa la mare. 2 nivele, 4 dormitoare, 2 camere de zi, 2 paturi duble și 4 paturi de o persoană, 4 băi din marmură cu chiuvete și căzi duble. Piscine: 2 piscine private de până la 37 mp. Terase umbrite, cu zone de zi și de luat masa, șezlonguri și umbrele de soare, grădini private și acces direct la plajă.
Palazzo WFC/Famous Class/Private Pool (~100-110 mp) Vile duplex în stil unic construite pe malul mării, cu piscină privată și terase mari. Vedere frontală la mare, 2 niveluri, 2 dormitoare (unul dintre ele cu terasă privată) și o zonă separată de living și de luat masa, bucătărie complet utilată. Pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi, fiecare cu cadă cu jacuzzi sau duș, chiuvetă, WC, WC suplimentar pentru oaspeți. Piscina privata (pana la 20mp). Terasă, punte pentru băi de soare cu șezlonguri și umbrele de soare, balcon mare umbrit (nivel superior), salon de vară pe terasă.
Palazzo Libro D’oro WFC/Famous Class/Private Pool (~320 mp) Vilă exclusivă pe două nivele, situată pe prima linie a plajei, vedere directă la mare, 4 dormitoare și un living cu o zonă de luat masa, bucătărie complet echipată, articole de birou, 3 paturi duble și 2 paturi de o persoană, 4 băi de marmură de lux ( în două există cadă de baie, în două duș), dulapuri spațioase, o piscină privată de 30 mp cu posibilitate de încălzire (la cerere), terase și balcoane, o grădină cu mobilier de luat masa și șezlonguri, acces direct la plajă, sistem de supraveghere video.
Palazzo Imperiale WFC/Famous Class/Private Pool (~200 mp) Ocupa o mică peninsulă privată din cadrul proprietății. Locație premium lângă mare și design elegant, 3 dormitoare, pe prima linie, cu acces propriu la plaja Famous Class. Vila cu un etaj. Dormitorul principal și 2 dormitoare suplimentare, un salon cu o zonă de luat masa, o chicinetă complet echipată, articole de birou, 2 paturi duble și 2 paturi individuale, 3 băi: o baie de marmură cu două chiuvete, o cadă cu jacuzzi și duș, o a doua baie – o cameră cu o chiuvetă, o cadă și un duș; o a treia baie cu duș și o chiuvetă. O piscină privată de 35 mp cu posibilitate de încălzire (la cerere). Teritoriu mare, grădină. Poduri din lemn cu formă plată, care duc la mare, o terasă mobilată în grădină, o terasă pentru luat masa, o punte lângă apă cu șezlonguri. Sistem CCTV.

Privilegii pentru turistii „Famous Class (pot aparea modificari pe durata sezonului):

Express Check-in / check-out timpuriu sau traziu (in functie de disponibilitate), intalniri VIP, sampanie, la sosire in camera cos cu fructe, apa, vin;  apa minerala – zilnic, fructe proaspete in camera (o data la doua zile), de doua ori pe zi serviciu de menaj, produse cosmetice exclusive in baie, aparat pentru preparare de ceai / cafea,  Espresso Automat de cafea, perne, auto service club, despachetarea si ambalare bagaje (la cerere), un sac de plaja cu accesorii pentru plaja, servicii pe plaja (apa plata, fructe, ceai rece), cina in orice restaurant a la carte cu meniu pentru copii – gratuit (meniu special pentru copii, a la carte), doua invitatii pe saptamana pentru o cina à la carte cu un meniu special in unele restaurante ale hotelului (cu rezervare, pentru sejur de minim 7 nopti), mini-bar (contra cost), reduceri speciale la procedurile spa, inchirieri auto.

Tip de masa: Bed and Breakfast, Half Board Dine Club

New! НB Dine Club – 2020:

Programul Dine Club permite oaspeților să viziteze oricare dintre următoarele restaurante situate în cele trei stațiuni ale Peninsulei Commeno fără costuri suplimentare, alegând unul dintre meniurile fixe propuse. Când comandați meniuri a la carte, se acordă o reducere de 20 de euro pe adult și 10 euro pe copil. 

RESTAURANTE SUGERATE :

la Corfu Imperial:

NOU! Restaurant Kumquat Pool Bar la Corfu Imperial / L * (prânz)
Restaurant Trattoria & Wine Bar la Corfu Imperial / L * (prânz)
Restaurantul Mon Repos la Corfu Imperial / D ** (cină – bufet, gratuit)
Restaurantul Aristos la Corfu Imperial / D ** (cină)
NOU! Restaurant Kumquat Pool Bar la Corfu Imperial / D ** (cină)
Restaurant Trattoria & Wine Bar la Corfu Imperial / D ** (cină)
NOU! Merlin’s Bar Restaurant la Corfu Imperial / D ** (cină)
Yali on the Waterfront Restaurant la Corfu Imperial / D ** (cină)

la Eva Palace:

Restaurantul Mediterraneo la Eva Palace / D ** (bufet)
Restaurant Steak & Sushi la Eva Palace / D ** (cină)
Restaurantul La Contessa la Eva Palace / D ** (cină)

la  LUX.ME Daphnila Bay Dassia:

Restaurant Antica Cuccina la LUX.ME Daphnila Bay Dassia / D ** (bufet)
Restaurantul Tavernaki la LUX.ME Daphnila Bay Dassia / D ** (cină)
Restaurantul Il Gatopardo la LUX.ME Daphnila Bay Dassia / D ** (cină)
Corfu-Venezia Hot Stone Restaurant la LUX.ME Daphnila Bay Dassia / D ** (cină)
Asia Oliva Restaurant la LUX.ME Daphnila Bay Dassia / D ** (cină)
(L *: Lunch – prânz, D **: Dinner – cină)
L * – Lunch  – prânz (meniu setat – gratuit; a la carte – cu reducere de 20 € pe adult și 10 € pe copil)
D **: Dinner – cină (cu o reducere de 20 € pe adult și 10 € pe copil)
! De asemenea, la demipensiune – o cină gratuită a la carte (o dată pe sejur, cu o ședere minimă de 7 nopți / cu rezervare) Și o cină gratuită în – Danilia Village (o dată pe sejur / cu un sejur minim de 7 nopți de la 1 mai la 26 octombrie / cu rezervare / transfer inclus).

RESTAURANTE & BARURI:

 Mic dejun:

Mon Repos – Restaurant principal tip bufet
Un bufet american cu o selecție suplimentară de produse ecologice, un colț cretan cu mâncăruri tradiționale și ceaiuri locale.
Comandă mic dejun în cameră. Mic dejun continental devreme

Prânz:
Mon Repos – Restaurant principal tip bufet
Tasty Corner (în sezonul înalt) – gratuit pentru copii. La cerere, mâncare pentru copii.
Yali – Restaurant de pește lângă apă
Trattoria Wine Bar – Restaurant italian
O selecție largă de preparate italiene

Cină:

Mon Repos – Main Buffet Restaurant
O selecție bogată de preparate mediteraneene, seri tematice săptămânale.
Gratuit pentru oaspeții cu demipensiune
Aristos – Bucătărie gourmet – Restaurant Gourmet a la carte, meniu pentru copii.
Yali – restaurant cu pește lângă apă.
Kumquat bucătărie de fuziune asiatică și latino-americană.
Trattoria Wine Bar – restaurant italian.
Exclusive Bar Restaurant Pentru oaspeții cu vârsta peste 12 ani.
Snacks-uri
Gelateria Înghețată și deserturi de fructe

Baruri:
Alkinoos – lounge bar – Cocktail-uri, băuturi calde și reci pe tot parcursul zilei, în lounge bar sau pe terasă.
Exclusiv Bar Restaurant – Pentru oaspeții cu vârsta peste 12 ani.
Wine Bar by Trattoria – O selecție bogată de vinuri, brânzeturi și alte delicatese. În interior și în exterior.
Yali Beach Bar – băuturi răcoritoare și gustări pe tot parcursul zilei la barul de pe plajă.
Terasa de cocktailuri Odysseus Cocktailuri  și gustări în acompaniamentul muzicii live (seara).
Room service la hotel 24 de ore pe zi, contra cost.

Facilitati:

  Facilitati hotel:

  -Centru fitness
  -Curatatorie uscata Contra cost
  -Facilități conferințe: Salile de conferințe sunt complet echipate pentru toate tipurile de producții scenice, de la spectacole de gală până la prezentări multimedia (de la 10-550 de persoane). Acces la internet Wi-Fi de mare viteză.

  -Internet corner GRATUIT
  -Internet WiFi în spații publice GRATUIT
  -Magazin: Mini market , magazin de cadouri, magazin de bijuterii Charisma, magazin de îmbrăcăminte, magazin de antichități, magazin de cosmetice în centrul spa Elixir

  -Masaj Contra cost
  -Medic Contra cost, la cerere

  -Parcare GRATUIT
  -Piscină: doua piscine cu apă dulce, piscine private cu apă dulce, 1 piscină interioară cu apă dulce (încălzită)

  -Piscină interioară încălzită în mai și octombrie, în spa
  -Room Service Contra cost, non-stop
  -Sala de antrenament GRATUIT
  -Schimb valutar

  -Spa: Elixir Beauty Spa: piscina interioare, sauna, hamam, sala de fitness, masaj, tratamente pentru fata si corp. 1 cameră de masaj pentru cupluri, salon de înfrumusețare, vestiare. Sala de fitness noua – non-stop (184 m2) cu echipament Technogym. Coafor nou
  -Transferuri: Nou 2019! Transfer pe mare pe o barcă ponton. Mașini electrice la fața locului.

   Plaja:

  -Plajă cu nisip: 4 plaje de nisip în golfuri izolate și o plajă cu pietricele. Distinsă cu blue Flag. Hotelul este înconjurat de trei golfuri și golfuri de nisip care se extind lin în mare. Două cabine de schimb, umbrele, șezlonguri și prosoape de plajă pe plajă și la piscină sunt gratuite.
  -Prosoape de plajă GRATUIT
  -Șezlonguri GRATUIT
  -Umbrele de plajă GRATUIT

  Pentru copii:

-Animație pentru copii
  -Baby – sitting Contra cost
  -Cărucior pentru copii Contra cost
  -Club pentru copii

  -Club pt tineri adolescenti: Grecoteens program, 13+ ani. De la mijlocul lunii iunie până la mijlocul lunii septembrie. Aventuri și descoperiri (7-14 ani) – Sezon de vârf, de 2 ori pe săptămână – Programul depinde de numărul de participanți și de condițiile meteorologice Programul taberei de vară pentru copii / sezonul de vârf – Cursuri modeling, Cursuri de machiaj
  -Infant: GrecoBaby (0-3 ani) Posibilitatea de a precomanda accesorii pentru copii
  -Meniu pentru copii
  -Pătuț pentru copil GRATUIT
  -Programe pentru copii

  Restaurante si baruri:

  -Baruri:  Alkinoos Lounge Bar, Exclusiv Bar Restaurant – Pentru oaspeții cu vârsta peste 12 ani, Wine Bar by Trattoria, Yali Beach Bar, Nafsika Pool Bar, Odysseus Cocktail Terrace.
  -Meniu dietetic
  -Restaurante:  Restaurantul principal cu specific mediteranean Mon Repos; Nafsika braserie – langa piscina; Restaurantul gourmet Aristos cu meniu a la carte; Restaurant pe plaja Yali cu specific pescaresc; Restaurant a la carte cu specific asiatic; Restaurant italian Novelty; bar. Nou 2019! Restaurant Bar exclusiv Pentru oaspeții cu vârsta peste 12 ani, Gelateria.

  Sport:

  -Aerobic
  -Baschet: În apropierea Daphnila Bay Dassia
  -Biciclete Contra cost: Centru montain bike – servicii de inchirieri si service
  -Echitatie Contra cost, la 7 km
  -Golf Contra cost: Club de golf (18 găuri) la 14 km de hotel – În afara hotelului

  -Mini fotbal: În apropierea Daphnila Bay Dassia
  -Parasailing Contra cost
  -Sporturi nautice Contra cost: Sporturi nautice, cursuri pentru sporturi acvatice, hidrobiciclete, schi nautic, parasailing, banana

  -Tenis Contra cost: În apropierea Daphnila Bay Dassia
  -Tenis de masa

  Divertisment:

  -Animatie: Divertisment de seară Spectacole de folclor (la hotelul Grecotel Eva Palace), seri de muzică live, trupa Filarmonică Corfu, divertisment de seară pentru întreaga familie (în funcție de sezon). Gratuit: gimnastică de dimineață, aerobic, gimnastică de apă, Pilates, Zumba, Piloxing, glumă, acvobic, tenis de masă.

  Facilitati camera:

  -Aer conditionat
  -Balcon/terasa
  -Bathrobes and slippers
  -Cadă/duș
  -Cafetiera în anumite camere
  -Canal rusesc
  -Canale TV prin satelit
  -Chicinetă- bucătărie în anumite vile
  -Facilitati ceai/ cafea
  -Internet Wi-Fi GRATUIT
  -Mini-bar Contra cost
  -Seif GRATUIT
  -Serviciu „apel de trezire”

  -Telefon
  -Televizor
  -Uscător de păr

   Informatii suplimentare:

  -Un dormitor
  -O linie de la mare
  -Doua dormitoare
  -3 dormitoare
  -Card de credit: Visa, MasterCard, Eurocard, Amex, Diners.
  -Completari: ÎNGRIJIRE DE MEDIU Reciclare • Sisteme de tratare ecologică • Echipamente de economisire a energiei și a apei • Măsuri de protecție a mediului • Înlocuire prosoape – sistem Eco activ
  -Deluxe
  -Facilități pentru persoane cu dizabilități: Latimea deschiderii usii – 68 cm. Hotelul nu are rampe pretutindeni (portiuni cu denivelari care impiedica partial miscarea). Rampe de-a lungul celor mai multe scări. Recomandat: escorta pentru oaspeți în scaune cu rotile. Nu există camere adaptate speciale.
   -Luxurious
   -Nu se acceptă animale de companie.
  -Personal multibilingv
  Distanta de la mare: mai putin de 100 mSpa: Centru Spa ElixirSala fitness cu echipament modern cardio, sauna.
Elixir for body and soul – masaj, terapii cu ciocolata, etc.

Noutati: Nou 2019! Mon Repos Restaurant buffet cu specific mediteranean; promenadă de-a lungul falezei cu Tratoria; opțiuni de Dine Around; Centru SPA & Fitness Eilixir pe două nivele; Il Boschetto” clădirea familială; Piscină mare & Piscină mică; Transfer cu barca pe mare.

Nou 2018!  Boschetto Annex building – o unitate de cazare complet nouă (sinonim cu natura) cu Suites Family Boschetto (~40-44 mp),  Suites Family Boschetto/PV (~40-49 mp),  Suites Family 2-Bedrooms Boschetto (~50-60 mp). 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

 Important:

– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicării lor, februarie 2020. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.

Comentarii