Hotel Hill Side 3* | Rhodos – Litoral Grecia

Hotel Hill Side 3* | Rhodos – Litoral Grecia

Localizare: hotelul este situat in Faliraki, la 1.5 km de plaja si centrul statiunii. Centrul vechi al orasului Rhodos se afla la 14 km distanta, aeroportul la 21 km si Lindos la 35 km.

Camere: baie cu cada, uscator de par, televizor cu ecran plat, seif, aer conditionat (contra cost: 5 eur/zi), chicineta, frigider, ceas cu alarma, acces la internet wireless gratuit. Capacitate maxima studio cu vedere la gradina la parter: 2 persoane. Capacitate maxima studio cu vedere la gradina: 2 persoane. Capacitate maxima studio cu vedere la mare: 2 persoane.

Facilitati: transfer cu microbuzul in centrul statiunii Faliraki din ora in ora, inchirieri masini, inchirieri motociclete, magazin, snack bar cu specific mediteranean, piscina.

Masa: fara masa, mic dejun (supliment mic dejun 7 eur/ persoana /zi) sau mic dejun si cina (supliment demipensiune 14 eur/ persoana /zi); nu sunt incluse bauturile la cina.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii