Hotel Ialyssos Bay 4* | Rhodos – Litoral Grecia

Hotel Ialyssos Bay 4* | Rhodos – Litoral Grecia

Localizare: Hotelul Ialyssos Bay este situat ȋn frumoasa staţiunea Ialyssos, iar pentru a ajunge la plajă turiștii trebuie să străbată doar grădina hotelului. Se află la 7 km de oraşul Rhodos şi la 3 km de aeroport. Hotelul Ialyssos Bay este un hotel de 4 stele, cu orientare spre familii cu copii, dar nu numai. Situat pe o plajă de nisip şi pietricele, este ideală pentru iubitorii de sporturi de apă ce se pot face in Ixia. Tradiţiile locale şi angajamentul faţă de filosofia greacă se ȋmbină perfect oferind un pachet complet de ospitalitate, planificat în detaliu pentru a satisface orice nevoie şi dorinţă a clienţilor.

Facilitățile hotelului: Clienţii hotelului vor beneficia de recepţie, bar, restaurant, snack bar, tavernă, casă de schimb valutar, A/C, supermarket, magazin de suveniruri, seif, spălătorie, doctor la cerere, rent a car, internet și parcare gratuită.

Facilitățile camerelor: Ialyssos Bay Hotel include o clădire principală şi 5 grupuri de bungalow-uri cu 174 camere duble cu vedere la mare, piscină sau grădină, care vă vor conduce simţurile în calm şi relaxare absolută. Acestea sunt dotate cu: telefon, A/C, TV satelit, minibar, baie cu duş/cadă, uscător de păr, balcon.

Piscină: hotelul dispune de 2 piscine exterioare, piscină pentru copii, unde umbrelele și șezlongurile sunt gratuite.

Sport și agrement: windsurfing, mini golf, tenis de masă, darts, biliard, aerobic, teren de tenis, animaţie și loc de joacă pentru copii.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii