Hotel Intus 2* | Vatra Dornei – Romania

Hotel Intus 2* | Vatra Dornei

Adresa: Vatra Dornei, str. Republicii nr. 5B, cod 725700, jud. Suceava; 

Dotari generale: 145 de camere duble, baza de tratament, 3 cabinete medicale, restaurant – 240 locuri, parcare proprie, pastrare obiecte de valoare, bar de zi – 40 locuri, lift, magazin, se accepta carti de credit.  

Dotari camere: camere duble: baie proprie, tv cablu (contra cost), telefon, frigider (contra cost). 

Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Intus, categoria I, in sistem bonuri valorice.  

Facilitati copii: 0-7 ani cazare gratuita fara pat suplimentar sau 50% din tariful de cazare cu pat pliant asigurat.

Tratament: baza de tratament este dotata cu instalatii moderne pentru: bai la cada cu apa; minerala încalzita, electroterapie, hidroterapie (afuziuni, bai de plante), masaj, sala de gimnastica medicala si gimnastica aerobica, împachetari cu parafina, mofete artificiale; profil si indicatii de tratament: afectiuni ale aparatului cardio-vascular, afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice, boli asociate (respiratorii, endocrine, digestive, metabolice, de nutritie).
Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

TARIFE 2018

Tarif LEI/ PERSOANA/ NOAPTE
CAZARE IN DUBLA MIN. 6 NOPTI

Perioada

Cazare

08.03 – 20.12.2018

60

Servicii Optionale:
Fisa cont 40 lei/ persoana/ zi
* Tarifele nu sunt valabile de sarbatorile legale si zilele libere comerciale

*Toate informatiile despre hoteluri au fost adunate in octombrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii