Hotel Kipriotis Panorama Aqualand 4* | Insula Kos – Litoral Grecia

Hotel Kipriotis Panorama Aqualand 4* | Insula Kos – Litoral Grecia

Localizare: situat într-o locație liniștită, cu vedere directă spre Kipriotis Panorama Hotel & Suites, Kipriotis Panorama Aqualand  este situat în Psalidi, la doar 3 km de orașul Kos și 25 km de aeroport. Hotelul dispune de 203 camere de lux  cu vedere la Marea Egee și oferă serviciu gratuit cu shutle bus pentru transferul la plajă care se află la aproximativ 500 de metri distanță. Noul Waterpark oferă 8 tobogane de apă.

Facilitățile hotelului hotelul dispune de lobby cu TV, bar principal, shutle bus, doctor (la cerere), receptie, minimarket, rent a car, restaurant, amfiteatru deschis, inchirieri biciclete, noul waterpark cu 8 tobogane, incepand cu sezonul estival 2012, 2 piscine (1 cu tobogane), 1 teren de tenis, masa de tenis.

Facilitatile camerelor hotelul detine 203 camere utilate modern, dotate cu telefon, TV satelit, uscător de păr, minibar, AC (inclus).

Sport și agrement: teren de tenis, tenis de masă.

Mese: all inclusive – mese și băuturi pe toată durata zilei conform programului hotelului, meniu bogat și variat.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii