Hotel Manos Maria 4* | Creta – litoral Grecia

manos-mariaHotel Manos Maria 4* | Creta – Litoral Grecia 

Serviciile excelente oferite de personalul hotelului și ospitalitatea acestuia vor face din sejurul dumneavoastră unul memorabil.

Localizare: Hotelul Manos Maria este situat la doar 25 km de Heraklion și Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis. Hotelul a fost construit în anul 1999, iar ultima renovare a avut loc în 2015. La doar câteva minute de hotel se află numeroare atracții precum: Aquaworld Aquarium, Star Beach Water Park, Lychnostatis. În zonă se mai găsesc și Palatul din Malia (9 km), Cretaquarium (10 km), Peștera lui Zeus (18.5 km), Muzeul Nikos Kazantzakis (19 km).

Plajă: Plaja publică este situată la 2 minute de mers pe jos. Tariful pentru 2 șezlonguri și 1 umbrelă este de aprox 8 euro/zi.

Facilități hotel: Hotelul pune la dispoziția oaspeților o multitudine de facilități precum: bar, seif, cafenea, piscină exterioară, snack bar, servicii rent-a-car, restaurant, recepție deschisă 24h, masa de tenis

Facilități camere: Manos Maria dispune de camere superioare confortabile dotate cu TV, telefon, aer condiționat, frigider, balcon, televiziune prin satelit, telefon cu linie direct, Wifi gratuit și uscător de păr.

Facilități copii: Hotelul oferă copiilor secțiune în piscina exterioară

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

* Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in octombrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii