Hotel Mareblue Village Resort Aquapark 4* | Creta – Litoral Grecia

Hotel Mareblue Village Resort Aquapark 4* | Creta – Litoral Grecia

Facilitaţi hotel: Camerele sunt grupate in vile cu design tradiţional grecesc și care sunt înconjurate de grădini frumos amenajate. Ȋn cladirea principală oaspeţii vor găsi recepţie, bar principal, lobby și restaurant. Un minimarket, o discotecă și un teatru in aer liber, piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, fitness, centru spa, acces internet, sunt, de asemenea, la dispoziţia clienţilor.

Locaţie: este situat în Hersonissos, destinaţie turistică tradiţională în Creta. Este aproape de satul de pescari Hersonissos și se află la 24 km de Aeroportul International Heraklion. Hotelul face parte din Lanţul Mareblue și are 275 de camere.

Facilitaţi camere: Toate camerele sunt mobilate în stil modern și confortabil și sunt dotate cu baie proprie cu cadă sau duș, uscător de păr, linie telefonică directă, TV prin satelit. Toate camerele sunt dotate cu aer condiţionat, seif, frigider și facilităti de ceai și cafea.

Facilitaţi pentru copii: piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii.

Alte activităţi: sală fitness, saună (contra cost), biliard / snooker (contra cost), tenis, baschet.

Mese: Sistem All inclusive: mese si băuturi pe toată durata zilei conform programului hotelului.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii