Hotel Meteor 3* | Jupiter – Litoral Romania

Hotel Meteor 3* | Jupiter – Litoral Romania

HOTELUL este situat la 20 m de plaja, dispune de 223 camere (203 duble cu balcon, 11 duble fara balcon si 9 camere de familie), lift, receptie moderna, restaurant, bar, gradina interioara, sala de jocuri si parc pentru copii, sala de conferinte, parcare pazita (contra cost).
In incinta restaurantului sau in incinta parcului de joaca se pot organiza mese festive.

Dotari camere: cu mobilier modern, tv, minibar, baie cu dus, balcon, vedere mare, AC.

Camerele duble standard sunt dotate cu mobilier modern, TV, minibar, baie cu dus, balcon, vedere mare, aer conditionat. Majoritatea camerelor ofera vedere laterala la mare.
Camerele duble deluxe sunt renovate si au suprafata la fel ca cele standard. Acestea au baia mai spatioasa intrucat s-a luat din spatiul de la intrare in camera si au balcon cu masuta si scaune.
Camerele de familie ofera vedere frontala la mare.

Servicii masa: restaurant propriu pe baza de bonuri valorice pentru toate mesele sau mic dejun bufet suedez, pranz si cina bonuri. Micul dejun se asigura in varianta bufet numai daca la masa se vor inscrie minim 30 persoane. Pana la atingerea numarului de 30 de persoane micul dejun se asigura a la carte si se plateste cu bonuri valorice.

FACILITATI COPII (in camera cu 2 adulti):
– 1 copil cu varsta sub 7 ani insotit de doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar.
– 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de doi adulti – achita o camera dubla iar pentru al doilea copil se achita 50 % din tariful unui loc si primeste pat suplimentar.
– 1 copil indiferent de varsta insotit de 1 adult – se achita camera dubla integral.
– 2 copii cu varsta sub 7 ani insotiti de 1 adult – se achita camera dubla integral.
– copii cu varsta de pana la 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte si primesc pat suplimentar.
– a treia persoana in camera cu varsta peste 16 ani achita 75% din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste un pat suplimentar.
– in cazul familiilor cu doi copii, primul copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 20 % din tariful unui loc de cazare / noapte si doarme in pat cu parintii iar al doilea copil cu varsta intre 7 si 16 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare / noapte si primeste pat suplimentar;
– nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii cu varsta pana in 16 ani;

FACILITATI COPII MASA:
– un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun.
– un copil pana la varsta de pana la 7 ani are gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora / zi la sala de jocuri electronice, daca doi adulti platesc servicii de masa de minim 130 lei/zi/ adult (pensiune completa).
– un copil cu varsta pana la 7 ani are acces gratuit la parcul de joaca pentru copii pe toata durata sejurului daca parintii achizitioneaza un pachet de minim 5 nopti cazare cu cel putin mic dejun bufet suedez.
– pentru copii cu varsta pana la doi ani se asigura carucior gratuit (in limita numarului disponibil), patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil) si scaun special pentru servirea mesei (in limita numarului disponibil).

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii