Hotel Mezo Spa 3* | Venus – Litoral Romania

Hotel Mezo Spa 3* | Venus – Litoral Romania

Hotelul este situat pe plaja statiunii Venus si pe malul Lacului Mangalia, are doua etaje si este clasificat la 3 stele.

Serviciile All Inclusive se servesc la restaurantul Hotelului Palace (distanta intre cele doua hoteluri este de 150 m) cuprind mic dejun, dejun si cina in sistem bufet, bauturi alcoolice intre orele 13:00 – 24:00 si bauturi nealcoolice intre orele 7:00 – 24:00, acces gratuit la piscina, parcare, internet, sauna, jacuzzi, fitness, biliard, tenis, ping pong, croaziera pe mare 2 ore si 30 minute cu Yachtul Kissing Gate – Poarta Sarutului (numai pentru pachetul de minim 7 nopti).

Dotari generale: Hotelul mai ofera doua piscine cu apa sulfuroasa, parcare, ping pong. Unitatea MEDICAL SPA din incinta hotelului, dispune de patru piscine cu apa sulfuroasa mezotermala , din care doua sunt acoperite si incalzite, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali masaj, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electroterapie, sali de fitness si kinetoterapie. Apa termala provine dintr-o sonda proprie, de adancime.

Dotari camera: Camerele ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului, sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, fotolii, minibar, cablu TV, internet, telefon, baie proprie, balcon, incalzire centrala si aer conditionat.

Facilitati copii (in camera cu doi adulti):
– copii cu varsta pana la 4 ani neimplinit care stau in aceeasi camera cu parintii au gratuitate 100%;
– copii intre 4 si 12 ani neimpliniti care stau in aceeasi camera cu parintii achita 50% din tariful de persoana;
– copii cu varsta intre 12 si 14 ani neimpliniti achita 70% din tariful de persoana;
– copii intre 14 si 18 ani neimpliniti achita 80% din tariful de persoana;

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii