Hotel Modern 4* | Mamaia – Litoral Romania

Hotel Modern 4* | Mamaia – Litoral Romania

HOTEL: amplasat in partea de nord statiunii, la 50 m fata de plaja, in vecinatatea sa aflandu-se hotelurile Central si Palas.

Dotari si servicii: Hotelul detine camere 4*: 84 duble superior, 34 camere single, 4 apartamente, 16 garsoniere; camere 3* – 35 camere duble standard, sala de conferinte (70 locuri), piscina in aer liber, bar de zi, restaurant cu terasa, internet wireless. 

In fiecare seara pe terasa restaurantului muzica live si seri cu surprize.

Sezlongul si umbrela pe plaja sunt incluse in pachetele cu ultra all inclusive, demipensiune, dar si mic dejun – pentru maximum doua persoane din camera. Pe plaja turistii care cumpara pachetul ultra all inclusive, dar si demipensiune, vor avea posibilitatea de a servi bauturi: apa, bere, cafea si ceai.
Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea)- indiferent de pachetul achizitionat (BB,DP,UALL).
Intre mesele principale se ofera 2 snack-uri constand in: sandwich-uri, patiserie,  pizza, fast food, prajituri, inghetata, fructe si fresh-uri din fructe. 

NOU!!! In cadrul pachetului ultra all inclusive si demipensiune:
– Espresso, Latte Machiatto, Caffee Latte, Cappucino, ciocolata calda, ceai, racoritoare carbonatate din gama Pepsi – Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUP, racoritoare necarbonatate din gama Pepsi – Prigat de portocale/ capsuni si banane/ mar verde/ visine, limonada, longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu servit la draft.
– Whisky Johnnie Walker Red Label, Gin Gordon’s, Whisky J & B Rare, Rom Captain Morgan Spice Gold 
– Whisky Bushmills Original, Cinzano Bianco, Rosso & Dry, Whisky Wild Turkey 81, Carolans Crema de Whisky, Vodca Smirnoff Red, Tequila Jose Cuervo Especial Silver, Vodca Smirnoff Flavours, Schwartzhog Digestif Liqueur, (Vanilla, Orange, Apple, Raspberry), Sky Vodka, Fernet Branca, Cognac Alexandrion
– Cocktail-uri alcoolice: Cuba Libre, Blue Hawaii, Tequila Sunrise, Screwdriver, Modern Surprise.

*Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul meselor principale, precum si in barul de la piscina. Inghetata pentru toti pofticiosii- in fiecare zi la pranz, cina chiar si la gustari, atat in restaurant, cat si pe terasa piscinei.

CAMERE: Camerele sunt dotate cu AC, TV, minibar, internet, telefon, seif, uscator de par, balcon. Structura camerelor standard NU permite introducerea patului suplimentar.
Camera dubla standard are o suprafata totala de 16,5 mp incluzand baia de 3 mp si are o capacitate maxima de: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6.99 ani; copilul nu beneficiaza de pat suplimentar.
Camera superioara este spatioasa, are o suprafata de 23 mp incluzand baia de 3,8 mp si este dotata cu pat matrimonial/ twin si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu 1-2 copii.
Garsoniera are o suprafata de 27 mp (din care baia de 3,8 mp) si este formata din 2 incaperi cu usa intre ele, respectiv din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta dotata cu cuptor cu microunde, chiuveta, vesela, etc.
Suita are o suprafata de 33 mp si este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane.
Apartamentul are o suprafata totala de 42 mp si dispune de un living spatios cu vedere frontala spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie de 6 mp cu cada.

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
– 0- 6,99 ani gratuit cazare, fara pat suplimentar in camera standard sau cu pat suplimentar in camera dubla superioara sau garsoniera;

– 7- 11.99 ani achita 40% din pachetul achizitionat de adult si se ofera pat suplimentar;
– copil peste 12 ani achita 70% din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar.

!! Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar, accepta maxim un patut pentru copil 0-1.99 ani !!! In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copil, cazarea se poate face numai in duble superior destinate familiilor cu copii.

Masa:
Mic dejun (8:00 – 10:30)

– produse WHOLEGRAIN (din cereale intergale) precum si  produse VITALDISHER (preparate ce pornesc de la legume si fructe proaspete);
– produse preparate life: omlete, clatite etc.

Pranz (13:00 – 15:00)
– preparate difersificate cu o calitate crescuta a ingredientelor de baza;                              
– bufet diferentiat pentru copii.

Cina (19:00-21:30): De 3 ori pe saptamana bufete tematice (romanesc, texmex, asiatic, oriental, italian, sea-menue) in ambient adecvat.

Atat la pranz cat si la cina vor fi servite bauturi alcoolice locale, dar si de import.
Intre mesele principale se ofera 2 snack-uri(intre orele 11:00-12:00 si 17:00-18:00) constand in: sandwich-uri, patiserie,  pizza, fast food, prajituri, inghetata, fructe si fresh-uri din fructe; free minibar ( apa, bere, ceai, cafea).

Bar Piscina – ULTRA ALL INCLUSIVE: (09:00 – 22:30) – apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine),vin alb si rosu, bauturi alcoolice, cocktailuri.
Beach bar– ULTRA ALL INCLUSIVE : (09:00 – 18:00) – apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine),vin alb si rosu.
Barul – a la carte – din holul receptiei, functioneaza in intervalul orar 09:00-22:30. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.

Legat de divertisment  si animatie, la cele existente pana in momentul de fata, se vor adauga: proiectii de filme, lectii de dans si karaoke.
Pe plaja, turistii care cumpara pachetul ultra all inclusive, dar si demipensiune, vor avea posibilitatea de a servi bauturi: apa, bere, cafea si ceai.

Agrement: Hotelul ofera gratuit urmatoarele: miniterenuri de sport: baschet, badmington, volei, 2 mese de tenis, trambulina elastica, spatiu de joaca prescolari, loc de joaca pentru copii, biliard, rummy si table (in limita disponibilitatii), sala de fitness, sauna, aqua gym si zumba.

Entertainment: Animatie pentru copii in intervalul 11.00-13.00 si 17.00-19.00 in cursul cinelor tematice, cursuri de dans, show-uri de dans, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni. Karaoke pentru copii si adulti

Pachetul cu MIC DEJUN include:
Cazare, mic dejun, acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor   (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea )- se aprovizioneaza o data/zi.

Pachetul „DEMIPENSIUNE+” include:
Cazare, mic dejun, pranz sau cina (PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL CAZARII, LA CHECK-IN), 2 gustari,  bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului, dar si la barul de la piscina, in intervalul orar 09:00-22:30.
Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele: 09:00-18:00.
Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea )- se aprovizioneaza o data/ zi.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Sauna/ Fitness si aerobic – in sala de sport dar si cu instructorul de sport in zona piscinei.

Pachetul ” ULTRA ALL INCLUSIVE” include:
Cazare, mic dejun + gustare+ pranz +gustare+ cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30. Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele: 09:00 -18:00.
Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea )- se aprovizioneaza o data/zi
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor(pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Sauna/Fitness si aerobic – in sala de sport dar si cu instructorul de sport in zona piscinei.

Pachetul „PRICHINDEL” include:
Cazare, mic dejun +gustare+ pranz +gustare+ cina.
In cadrul acestui pachet sunt incluse bauturile in timpul meselor, la barul restaurantului, si la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30.
Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja, intre orele: 09:00-18:00.
Free minibar (apa, racoritoare, bere, ceai, cafea )- se aprovizioneaza o data/zi.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela de plaja pentru o camera.
Sauna
Fitness si aerobic – in sala de sport dar si cu instructorul de sport in zona piscinei.
Aceasta oferta se adreseaza familiilor cu copii, in cadrul careia, prichindeii cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate absoluta.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii