Hotel Palm Beach 3* | Costa Brava – Litoral Spania

Hotel Palm Beach 3* | Costa Brava – Litoral Spania

Localizare: situat in una dintre cele mai apreciate statiunii de pe Costa Brava, Lloret de Mar, acest hotel reprezinta o alegere potrivita atat pentru familiile cu copii cat si pentru persoanele active. Este situat la 350 m de plaja si 250 m de centrul statiunii.
Camere: grup sanitar propriu, TV, telefon, seif (contra cost) aer conditionat , balcon sau terasa
Facilitati: restaurant, bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, jacuzzi, solar, sala de jocuri, billiard, tenis de masa, darts, rent a car, lift, programe de animatie

Masa: pensiune completa-bufet;
Se poate opta si pentru
All inclusive TOP – bar intre 10:00-24:00, gustari intre 10:00-24:00, activitati pentru copii si adulti si o gama bogata de spectacole seara, transport gratuit intre hotelurile din Lloret de Mar si pana in Calella (in sezonul de vara), folosirea gratuita a tuturor barurilor si restaurantelor celor 14 hoteluri din lant pe baza cardului TOP All Inclusive, acadele si inghetata pentru copii intre 10:00 – 18:00, folosirea gratuita a bicicletelor pentru tururi de statiune, folosirea gratuita a facilitatilor de spalatorie si uscatorie din hotelurile Royal Star, Royal Beach, Alexis, Amaika, Calella Palace si Molinos Park
Observatii: Pasaportul TOP – pentru cei care au All Inclusive, sau All Inclusive GOLD
Aveti acces liber in toate hotelurile din lantul H-Top, barurile si restaurantele acestora, intre orele 10:00 – 19:00. NOTA: Hotelul H Top Amaika este accesibil doar detinatorilor de All Inclusive GOLD.
In oricare dintre hotelurile H Top stati, aveti acces la toate celelalte hoteluri din lant! Descoperiti cateva dintre cele mai frumoase plaje si statiuni de pe Costa Brava si Costa Maresme, din Lloret de Mar si pana in Calella! Rezervati la receptia hotelului la care stati, cu o zi inainte, si aveti acces la oricare dintre hotelurile din lantul H Top!
Transport gratuit intre hoteluri, in sezonul de vara.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Martie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

 

Comentarii