Hotel Pam Beach 3* | Olimp – Litoral Romania

Hotel Pam Beach 3* | Olimp – Litoral Romania

Renovat in anul 2012 (primele 4 etaje si mezanin), hotelul are 10 etaje si dispune de 210 spatii de cazare, din care: 10 apartamente, 10 camere triple, 190 camere duble (matrimoniale / twin), restaurant, terasa cu program artistic, parcare (in limita locurilor disponibile), internet wireless, pastrare valori la receptie, loc de joaca pentru copii, piscina exterioara, sala de conferinte (60 locuri in cadrul receptiei, la mezanin). 

Plaja este amenajata bar – terasa, cu umbrelute si sezlonguri contra cost. Aveti si plaja amenajata pentru cearceafuri.

Se accepta animale de companie si vor achita 20% dintr-un loc de cazare. Vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.

Dotari camere: Din toate camerele se vede marea si toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, telefon, TV cu ecran plat, uscator de par, uscator de rufe, racitor – minibar, baie cu dus, Wi-Fi in fiecare camera si in incinta complexului.

Masa: Restaurantul are capacitate de 210 locuri, renovat in totalitate la standarde europene, cu servire la Linia de Autoservire (impinge tava), atat mesele dejun sau cina, cat si micul dejun, cu terasa restaurantului localizata chiar in „buza” falezei.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti:
– 0- 1.99 ani – gratuitate la cazare;
– 2- 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, pentru micul dejun achita 50% din valoare;
– 7- 11.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, achita mic dejun integral;
– peste 12 ani achita cazarea si micul dejun integral.
Valoarea unui pat suplimentar este 50% dintr-un loc de cazare.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii