Hotel Psarou Beach 3* | Mykonos – Litoral Grecia

Hotel Psarou Beach 3* | Mykonos – Litoral Grecia

Hotelul Psarou Beach are o  arhitectură tradițională cicladică şi este unul dintre hotelurile cele mai primitoare din Mykonos. Hotelul  este situat pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Mykonos și lângă faimosul restaurant Nammos. Restaurantul este un local în stil grecesc, însă cu o atmosferă internaţională, este frecventat de foarte multe celebrităţi şi de crema societăţii elene.În zona de luat masa este oferit un mic dejun continental.Restaurantulhotelului oferă preparate grecești la prânz și cină. La bar sunt servite băuturi și cafea, iar hotelul oferă, de asemenea, room service.

Localizare: Hotelul se află la 30 m de plajă şi la 5 km de Chora, capitala insulei. Centrul de scuba diving, taverne, restaurante şi baruri se găsesc la câteva minute de mers.

Facilități hotel: receptie, snack bar, lounge, recepţie, acces internet gratuit.

Facilități camere:  Camerele decorate modern şi cu bun gust iţi vor asigura o şedere confortabilă şi plăcută. Acestea sunt dotate cu aer condiţionat, TV prin satelit, baie cu duş, telefon, mini-frigider, uscător de păr, acces internet.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii