Hotel Rodian Amathus Beach 5* | Rhodos – litoral Grecia

Hotel Rodian Amathus Beach 5* | Rhodos – litoral Grecia

Localizare: Hotel Rodian Amathus Beach este situat în pitoreasca stațiune Ixia, pe coasta de vest a insulei Rodos, pe un deal în mijlocul unor păduri verzi. Această proprietate este la aproximativ 6 minute de mers pe jos față de plajă. Hotelul Amathus Beach se află la 4 km de centrul oraşului Rodos şi la 10 km de Aeroportul Internaţional Diagoras.

Facilități hotel: Cu un total de 317 camere și apartamente în clădirea principală și suplimentare 37 Elite Suites, Amathus Beach Hotel Rhodes oferă o serie de categorii diferite pentru a se potrivi și satisface nevoile tuturor clienților săi, cu unități de cazare cu vedere la mare sau pădure. Anexa Elite Suites are un stil distinct, elegant și contemporan și a fost construită între anii 2008-2009; acestea sunt tipuri de suite unde din motive de siguranta, nu cazează decât adulți. Hotelul oferă un centru spa cu piscină interioară şi piscine în aer liber şi are 3 restaurante şi 4 baruri. De asemenea pune la dispoziție Kids Club Pelican (club pentru copii cu vârste cuprinse între 4-12 ani), loc de joacă, piscină cu zonă specială pentru copii și centrul de recreere. Hotelul este deschis din aprilie până la sfârșitul lunii octombrie a fiecărui an.
Hotel Rodian Amathus Beach dispune de camere pentru persoane cu dizabilități.
Animalele de companie nu sunt acceptate în acest hotel.

Facilități camere: Toate camerele sunt spațioase, confortabile și oferă spațiu de relaxare sub forma unui balcon sau verandă. Camerele au balcon cu vedere la Golful Ixia sau la pădurea de pe deal. Fiecare cameră oferă aer condiţionat, seif, TV prin satelit şi minibar. Se oferă gratuit papuci şi halate de baie

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in OCTOMBRIE 2017.  Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii