Hotel Santa Cristina 3* | Algrave- Litoral Portugalia

Hotel Santa Cristina 3* | Algrave- Litoral Portugalia

Localizarea unitatii de cazare: Hotelul Santa Catarina*** este situat la 50 m de plaja, in statiunea Praia da Roca (Algarve). Distante pana la: aeroport – 60 km, centrul statiunii – 5 km.

Descrierea unitatii de cazare
Hotelul Santa Catarina***, construit si inaugurat in anul 2006, situat la 50 m de plaja in statiunea Praia da Roca (Algarve), este o varianta foarte buna de cazare, orientata catre turismul familial.

Conditiile de cazare
Hotelul Santa Catarina*** pune la dispozitia clientilor sai 70 de camere, dispuse pe 6 nivele si deservite de 3 ascensoare, impartite in:
– camere duble standard twin: baie proprie cu cada sau dus si uscator de par, pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, conexiune Internet wireless gratuita, TV, cablu TV, seif (gratuit), minibar (contra cost), masa de calcat si fier de calcat;
– camere duble standard cu balcon si vedere la mare: baie proprie cu cada sau dus si uscator de par, balcon cu vedere la mare, pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, conexiune Internet wireless gratuita, TV, cablu TV, seif (gratuit), minibar (contra cost), masa de calcat si fier de calcat;
– camere triple standard cu balcon si vedere la mare: baie proprie cu cada sau dus si uscator de par, balcon cu vedere la mare, pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, conexiune Internet wireless gratuita, TV, cablu TV, seif (gratuit), minibar (contra cost), masa de calcat si fier de calcat;
– suite standard: baie proprie cu cada sau dus si uscator de par, balcon cu vedere la mare, pat matrimonial sau paturi twin, aer conditionat individual, telefon cu linie directa, conexiune Internet wireless gratuita, TV, cablu TV, seif (gratuit), minibar (contra cost), masa de calcat si fier de calcat.

Alte informatii:
– apa, vin, cos cu frcute in camera, la sosire;
– patut infanti: gratuit.
Serviciu de curatenie – zilnic, schimb prosoape – de 4 ori/ saptamana, schimb asternuturi – de 3 ori/ saptamana.

Servicii si Facilitati
Hotelul Santa Catarina*** pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele facilitati si servicii:
– receptie 24h/ 24h;
– sala de vizionare TV;
– aer conditionat in zonele comune;
– conexiune Internet wireless (gratuita);
– bar;
– restaurant pentru mic dejun bufet (7.30 – 10.30);
– restaurant „Paladares Serranos” pentru mesele principale (12.00 – 14.30 si 19.00 – 22.30);
– hotelul dispune de facilitati si de camere adaptate persoanelor cu nevoi speciale;
– parcare (gratuita);
– serviciu de spalatorie (contra cost);
– se accepta carti de credit;
– check – in: 14.00/ check – out: 12.00.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii