Hotel Santorini Grace 5* | Santorini – Litoral Grecia

Hotel Santorini Grace 5* | Santorini – Litoral Grecia

Localizare : Situat la 2 km de Fira, Grace Santorini este un hotel exclusivist premiat, de tip boutique, care oferă unități de cazare de lux, cu vedere panoramică la mare și Wi-Fi gratuit. Acesta are piscine și o cameră de masaje.Hotelul se află în satul Imerovigli, la 8 km de aeroportul Monolithos şi la 10 km de portul Athinios.

Camerele și suitele decorate modern includ elemente de design și oferă TV prin satelit, DVD player și balcon. De asemenea, unele unități au o cameră separată de relaxare și o piscină mică și adâncă, cu vedere la mare.

Facilitati : Oaspeții cazați la Grace au la dispoziție o varietate de servicii pe care le pot solicita înainte de sosire, printre care articole de toaletă, produse cosmetice Apivita, un set de fitness în cameră sau un meniu de perne cu 7 variante. De asemenea, oaspeţii pot alege dintr-o gamă largă de băuturi disponibile în cameră sau pot opta pentru pachete romantice speciale.

Restaurantul are vedere la mare și servește preparate din bucătăria mediteraneană de tip fusion, pe care oaspeții le pot savura în interiorul elegant sau pe terasă. În fiecare zi este servit un mic dejun cu șampanie, iar la barul de la piscina hotelului puteți savura cocktailuri, băuturi, gustări și mese ușoare.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii