Hotel Sunquest 3* | Venus – Litoral Romania

Hotel Sunquest 3* | Venus – Litoral Romania

Adresa: Str. Iuliu Maniu, nr.9, Venus, jud.Constanta

Situare: la iesirea din statiunea Cap Aurora si intrarea in statiunea Venus, la aproximativ 200 m de mare, intr-o zona turistica linistita.

Dotari generale: Renovat in 2005 – 2006, hotelul dispune de 81 camere cu pat matrimonial si 46 camere twin, 5 etaje, 2 lifturi, restaurant cu 2 terase, bar de zi, parcare 90 locuri, 2 sali conferinta, 2 piscine exterioare – una pentru copii si una pentru adulti dotata cu jacuzzi, loc de joaca pentru copii.

Servicii gratuite: acces piscine, jacuzzi, sezlong (in limita disponibilitatii), parcare cu acces card (in limita disponibilitatii), loc de joaca pentru copii, jocuri la receptie (remmy, sah, table), fier de calcat (la receptie), uscator de par (la receptie), pompa pentru umflarea articolelor de plaja gonflabile (la receptie), acces internet wireless in zonele publice (receptie, terasa, piscina), servicii de secretariat, primire si expediere corespondenta, informatii turistice.

Dotari camere: AC, TV, frigider, seif, balcon la etaj, radio.

Masa: restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem bonuri valorice.

Facilitati copii In camera cu 2 adulti:
– 0-10 ani gratuit fara pat;
– primul si al doilea copil 10 – 14 ani achita 50% din cazare cu pat suplimentar. Masa se achita integral.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii