Hotel Terra Blue 4* | Santorini – litoral Grecia

terra-blueHotel Terra Blue 4* | Santorini – Litoral Grecia

Stațiunea Kamari este situată pe partea estică a insulei, în apropierea muntelui Mesa Vouno şi a muntelui Profitis Ilias, precum şi a drumului care duce la Fira Antica si este cea mai recomandată stațiune pentru un sejur pe insula Santorini. Stațiunea este punct de atracție pentru turiști fiind situată în partea sudică a insulei și fiind deosebită pentru plajele întinse și pentru vegetația ce o înconjoară. In centru se găsesc restaurante, taverne, baruri și magazine pentru toate gusturile și pentru orice buget.

Localizare: Hotelul este situat în statiunea Kamari, la 700 metri distanță față de plajă și la 300 de metri față de centrul stațiunii. În apropiere, la 150 de metri se află stația de autobuz.

Facilități hotel: Hotelul dispune de piscină, cu o terasă mare, unde sunt sezlong-uri și umbreluțe (gratuit), snack bar lângă piscină, sală de fitness, sauna (contra cost), wi-fi gratuity în spațiile publice.

Facilități camere: Camerele au în dotare frigider, uscător de păr, seif, TV prin satelit, baie cu duș sau cadă, Wi-Fi (contra cost). Toate camerele dispun de balcon sau terasă

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in noiembrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii