Hotel Theophano Imperial Palace 5* | Halkidiki – Kassandra – Litoral Grecia

Hotel Theophano Imperial Palace 5* | Halkidiki – Litoral Grecia

Localizare: Hotel Theophano Imperial Palace 5* este situat pe bratul Kassandra, la 1 km de centrul statiunii Kallithea, 40 m de malul marii, intr-o gradina frumoasa. Orasul Salonic este la 75 km.

Camere: seif, minibar, aer conditionat (inclus in pret in iulie-august), TV, baie proprie (WC, cada cu jacuzzi, halat de baie, papuci, uscator de par, trusa pentru dus), camerista de serviciu dupa-amiaza.

Facilitati: restaurant, bar, piscina, 6 terenuri de tenis, volei pe plaja, tenis de masa, mini-golf, darts, program de animatie, sporturi nautice pe plaja, sezlonguri si umbrele gratuite la piscina si contra cost pe plaja (cca 7 eur/zi pentru 2 sezlonguri si 1 umbrela).

Masa: mic dejun bufet si cina

Observatii: Hotel Theophano Imperial Palace 5* este recent renovat, situat chiar langa Athos Palace si apartinand aceluiasi lant, G-Hotels, ofera servicii foarte bune, care pot satisface si cele mai pretentioase cerinte.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in octombrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii