Hotel Union 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Hotel Union 3* | Eforie Nord – Litoral Romania

Complet renovat si modernizat in anul 2017, este situat pe faleza statiunii, la 50 m de plaja; hotelul detine un sector de plaja privata situat chiar in fata sa. Accesul pe plaja privata se face contracost – 25 lei/ zi/ sezlong

Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare

Dotari generale : 4 etaje, 97 camere duble si 3 apartamente; restaurant, terasa, sala de conferinte (80 de locuri), plaja amenajata in dreptul hotelului, piscina renovata in 2014, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, internet wireless.Hotelul nu are lift.

Dotari camere: Toate camerele au in dotare: AC, TV, minibar, telefon, seif, baie proprie, internet WI-Fi.

Servicii masa: restaurant propriu, mic dejun bufet, pranz, cina. In perioada de varf 08.07 – 29.08 – obligatoriu demipensiune(mic dejun + pranz). In celelalte perioade se pot valorifica sejururi cu masa optional, in sistem a la carte.
Demipensiunea va fia asigurat in sistem BUFET SUEDEZ si va cuprinde ciorbe, fel princial, deserturi, bauturi alcoolice(vin, bere), bauturi racoritoare si cafea.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
– primul copil 0- 4.99 ani are gratuitate la micul dejun, al doilea copil 0- 4.99 ani achita 50% din micul dejun si pranz;
– 5- 9.99 ani achita 50% din micul dejun si pranz;
– peste 10 ani achita micul dejun si pranz integral;
– 2 copii 0- 13.99 ani cazare gratuita si achita micul dejun si pranzul conform varstei;
– 14- 17.99 ani achita 53 lei/ zi si beneficiaza de pat suplimentar;
– peste 18 ani achita un loc integral.
Pentru copiii intre 0- 2.99 ani se ofera gratuit patut pentru copil, la solicitarea turistilor si in limita disponibilitatilor.

PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 – 13.99 ANI, ACESTEA INCLUZAND DOAR MICUL DEJUN.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii