Hotel Victoria Resort 3* | Mamaia – Litoral Romania

Hotel Victoria Resort 3* | Mamaia – Litoral Romania

Detalii hotel: Hotel Victoria este amplasat 50 m de plaja, dispune de plaja privata si a fost renovat 2019 !

Dotari si servicii: Beneficiază de 337 de spatii de cazare, astfel: 262 camere duble standard, 65 camere duble superior și 10 apartamente, dispuse pe 10 nivele.

Receptia si restaurantul sunt renovate complet. Camerele renovate in totalitate. Spatiile de cazare vor fi impartite in camere duble standard si camere duble superioare. Camerele duble standard vor fi cele de la parter pana la etajul 7 inclusiv, iar cele duble superioare se vor regasi de la etajele 8 si 9.

Camerele duble superioare vor avea in plus fata de cele standard usa de acces, tamplaria PVC si gresia si faianta din baie schimbate. Apartamentele vor fi si ele renovate integral, eleganta si rafinamentul fiind caracteristicile definitorii. Spre deosebire de anii trecuti, incepand cu sezonul estival 2019 vrm mai avea doua apartamente in plus, unul la parter si unul la etajul 1.

Dotari camere: sunt dotate cu: LCD (televiziune prin cablu), telefon, minibar, mochetă, baie cu dus, uscator de par, aer conditionat. Toate camerele au balcon, mai putin cele de la parter si etajul 1, in schimb, aici camerele sunt mai spatioase.
Camerele duble standard sunt pozitionate la etajele 1- 7, au mobilier nou si baile reconditionate.
Camerele duble superioare sunt pozitionate la etajele 8 si 9, au mobilier nou si baile renovate integral in stil modern.
Camerele de la parter si etajul 1 nu au balcon, insa sunt mai spatioase si permit amplasarea de paturi suplimentare.
Apartamentele sunt formate din dormitor cu pat matrimonial si un living cu canapea extensibila. Cele doua camere sunt sunt separate prin usa. Apartamentele detin 2 bai.

Toate camerele au peretii cu tencuiala decorativa si tapet, mocheta, mobilier schimbat integral, pat tapitat, TV LCD, aere conditionate noi (invertoare), racitor, telefon, uscator de par, lenjerii, prosoape, perdele si draperii noi. Baile fara cadita, cu dus in stil italian si obiecte sanitare noi. 

Pe balcoane se vor regasi o masuta cu doi tabureti, de unde oaspetii se vor putea bucura de o priveliste spectaculoasa.

Facilitati masa: hotelul pune la dispoziția turiștilor două restaurante și o terasă: restaurant  Locanda  cu o capacitate de maxim 100 locuri, restaurant Victoria cu o capacitate de 600 locuri în interior, terasa cu 100 locuri în vecinatatea  grădinii de vară. Aici se pot servi doar băuturi sau meniu a la carte. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet – bucatarie românească și internațională diversificată, cine tematice. Băuturile alcoolice/non-alcoolice incluse în pachetele cu demipensiune și all inclusive se servesc la barul restaurantului numai în timpul meselor. Hotelul își rezervă dreptul de decizie asupra sortimentelor de băuturi oferite care vor fi în regim self-service și constă  în: vin produs autohton alb/roșu – draft; bere – draft; băuturi răcoritoare acidulate și neacidulate draft; cafea, ceai, apă plată și carbogazoasă.

Pentru pachetele All inclusive, băuturile enumerate mai sus pot fi servite la barul de pe terasa hotelului în intervalul orar 09:30 – 23:00.

Masa se poate servi între orele: Mic dejun:  07.30- 09.30; Pranz: 12.30- 14.30; Cina: 19.30- 21.30; Snack: 17:30- 18:30. In lunile mai, iunie și septembrie masa se va servi sub formă de bufet sau a la carte, în funcție de numărul de turiști din hotel.In lunile iulie si august se vor comercializa numai pachete cu ALL INCLUSIVE, pachetele doar cu mic dejun sau demipensiune, nefiind acceptate în acest interval!

Turistii care achiziționează pachete cu demipensiune sau all inclusive vor purta obligatoriu brațara specifică fiecărui pachet. Numai pe baza acestor brațări se va face accesul la bufet, restaurant, bar, plajă. În cazul pierderii brațării, turistul va achita contravaloarea pentru înlocuire. Demipensiunea constă în mic dejun și prânz sau cină și băuturi tip all inclusive. Pentru tipul mesei principale se optează în momentul check in-ului la recepție, orice modificare ulterioară nemaifiind posibilă.

PRODUSELE OFERITE ÎN SISTEMUL ALL INCLUSIVE VOR FI CONSUMATE DOAR ÎN INCINTA RESORT-ULUI, PE PARCURSUL SEJURULUI, IAR PRODUSELE OFERITE LA MASA SE VOR CONSUMA DOAR ÎN RESTAURANT. 

Locațiile din jurul Resort-ului Victoria sunt private, iar depașirea nivelului admis de sonorizare sau a orelor limită sunt independente de administrația hotelului.

Pachetele All Inclusive includ:
– Cazare cu  masă – în regim  bufet (mic dejun, pranz, cină);
– Băuturile alcoolice incluse: bere draft, vin draft – alb/roșu;
– Băuturi non-alcoolice: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă. Aceste bauturi incluse pot fi servite la barul restaurantului în timpul programului de masă (mic dejun 07:30 – 09:30/ dejun 12:30 – 14:30/ cină 19:30 – 21:30) si ulterior la barul de pe terasă ( între orele 09:30 – 23:00).
– Snack-uri între orele 17:30 – 18:30 se vor servi in locuri special amenajate sub formă de mini-pizza, snack-uri, produse de patiserie la snack bar-ul situat în zona restaurantului sau a terasei.
– Acces gratuit la  locul de joacă;
– Acces gratuit la terenurile de sport de pe plajă;
– Acces gratuit pe plaja complexului cu asigurarea a doua șezlonguri si o umbrelă pentru fiecare cameră;
– Acces gratuit la internet Wi-Fi în complex (receptie, restaurante, bar) și pe plaja acestuia;
– Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe și înghețată. În lunile Mai și Septembrie (în funcție de numărul de turiști) masa se va servi à la carte.

Pachetele cu Demipensiune includ: 
– Cazare cu masă în regim  bufet (mic dejun și prânz/ cină – se va opta pentru varianta mesei principale la check-in);
– Băuturile alcoolice incluse numai  în timpul meselor: bere draft, vin draft –alb/roșu;
– Băuturi non-alcoolice incluse numai în timpul meselor: sucuri acidulate draft – gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă /carbogazoasă; Aceste băuturi incluse pot fi servite la barul restaurantului doar în timpul programului de masă (mic dejun 07:30 – 09:30/ dejun 12:30 – 14:30 sau cina 19:30 – 21:30) si la barul de pe terasă în timpul mesei pentru care s-a optat la check-in.
– Acces gratuit la locul de joacă;
– Acces gratuit la terenurile de sport de pe plajă;
– Acces contra cost pe plaja complexului – 15 lei/zi/persoană – daca se achită șezlongul pe întreaga durată a șederii se aplică o reducere de 15%;
– Acces gratuit la internet Wi-Fi în complex (recepție, restaurante, bar) și pe plaja acestuia;
– Masa se va servi sub formă de bufet cu o sortimentație bogată, deserturi, fructe si înghetată. În lunile Mai și Septembrie (în functie de numarul de turisti) masa se va servi à la carte.
Atentie!!! Dupa terminarea programului de masa (21.30) pentru acest tip de pachet nu se mai servesc băuturi.

Pachetele Cazare cu Mic dejun includ: 
– Cazare cu mic dejun – in regim bufet;
– Băuturi non-alcoolice incluse doar  în timpul micului dejun: sucuri acidulate draft- gama PEPSI (Pepsi, 7 UP, Mirinda, Prigat, Pepsi Twist), cafea, ceai și apă de masă/carbogazoasă;
– Acces gratuit la locul de joaca;
– Acces gratuit la internet Wi-Fi in complex (receptie, restaurante,bar) si pe plaja acestuia;
– Acces gratuit la terenurile de sport: Tenis, fotbal, volei.

Lista facilitati:
– In incinta hotelului există un lounge, seara – în weekend începând cu orele 19:30 muzică piano bar.
– Pe plaja hotelului sunt amplasate terenuri de joc pentru adulți și copii.
– In perimetrul hotelului și pe plaja privată a acestuia există locuri de joacă pentru copii.
– Pe plaja și pe terasa hotelului se desfașoară activități zilnice de animație, pentru adulți și copii (echipa de animație a hotelului).
– Toti turistii vor avea locuri rezervate pe plajă, în funcție de numărul camerei. Acestea vor fi repartizate de la recepție. Primele rânduri de pe plajă vor fi rezervate pentru camerele superior (etajele 8 și 9). Pentru clienții ajunși în avans la cazare, se ofera cameră de bagaje și vestiar pe plajă. Totodată, acestora li se va oferi câte un cocktail alcoolic/ nonalcoolic de întampinare. Tinuta de plaja este strict interzisa în incinta hotelului și a restaurantului. In răcitoarele de tip minibar din camere este interzisă depozitarea de alimente. Ele sunt încarcate cu băuturi răcoritoare pentru consum – contra cost.
– Turiștii sunt direct răspunzători pentru obiectele din inventarul camerei (ex: perdele, draperii, mobilier, pahare, etc.)
– Accesul în restaurant se va face în serii, pentru a evita aglomerația. Locurile la masă vor fi repartizate în funcție de numărul camerei. Pe parcursul întregului sejur, turiștii vor avea același loc .
– Terasa va fi folosită pentru servirea meselor “a la carte”, coffee break-uri și snack-uri .

TARIFE COPII (in camera cu 2 adulti):
– 1 copil 0 – 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si facilitati masa, fara pat suplimentar, iar daca solicita pat suplimentar va achita 50% din pachetul achizitionat de adult;
– 1 copil 10 – 15.99 ani va achita 70% din pachetul achizitionat de adult si beneficiaza de pat suplimentar;
– 2 copii (unul 0- 9.99 ani, unul 10- 15.99 ani), primul copil beneficiază de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 70% din pachetul achiziţionat de adult, cu pat suplimentar;
– 2 adulţi+ 2 copii (0- 9.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, iar al doilea va achita 50% din pachetul achiziţionat de adult, cu pat suplimentar;
– 2 adulţi+ 2 copii (10- 15.99 ani), primul copil va achita 70% din pachetul achiziţionat de adult, cu pat suplimentar, iar al doilea va achita 70% din valoarea mesei, fara pat suplimentar.
– Persoanele peste 16 ani vor achita valoarea integrala a pachetului achiziţionat de adult şi beneficiază de pat suplimentar.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii