Hotel Zante Palace 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Hotel Zante Palace 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Localizare: hotelul este situat la 4 km de centrul orasului Zakynthos, la 150 m de plaja Tsilivi, 8 km de aeroport si la 4 km de port. In apropiere se gasesc o varietate de restaurante, cafenele si baruri.

Camere: baie cu cada sau dus, televizor, telefon, aer conditionat, chicineta, frigider, wakeup service, balcon sau terasa. Capacitate maxima studio 2: 2 adulti + 1 copil sau 3 adulti. Capacitate maxima in studio 4: 3 adulti + 1 copil sau 2 adulti + 2 copii. Capacitate maxima in apartament cu un dormitor 2 adulti + 2 copii sau 3 adulti + 1 copil.

Facilitati: gradina, acces pentru persoanele cu dizabilitati, seif, camera pentru bagaje, aer conditionat, terasa, pisicna exterioara, parcare, acces la internet Wi-Fi., inchiriere biciclete, inchiriere masini, fax, copiator.

Masa: fara masa sau mic dejun sau mic dejun si cina. (Supliment mic dejun 8 eur/ persoana/ zi; Supliment demipensiune 18 eur/ persoana/zi)

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in decembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii