Perpetoo car sharing

Alex Tours va ofera servicii complete de inchirieri autocare si microbuze. Cele mai avantajoase preturi.

Societatea noastra pune la dispozitia clientilor sai autocare moderne dotate cu mini bar, toaleta, DVD, TV, internet wireless si conducatori auto profesionisti cu atestate internationale si experienta vasta in tranposrtul international de persoane. Ne desfasuram activitatea in deplina legalitate si nu ne permitem acte de neseriozitate si nesiguranta pentru pasagerii nostri.

Viziunea noastra este de a fi in permanenta in legatura cu dumneavoastra , de a afla care sunt necesitatile, dorintele si aspiratiile dumneavoastra si nu in ultimul rand de a va oferi tot confortul necesar.

Experienta dobandita in timp ne-a ajutat sa ne transformam intr-o adevarata echipa de profesionisti ! Onorand cu seriozitate si promptitudine toate comenzile primite de-a lungul timpului (excursii scolare, turism ecumenic, circuite interne si externe), suntem convinsi ca putem raspunde atat exigentelor dvs cat si ale celorlalti turisti.

TARIFELE PENTRU INCHIRIERI AUTOCARE:

TRANSPORT PERSOANE INTERN = 4,5 LEI / KM TVA INCLUS , PESTE 100 KM
TRANSPORT PERSOANE EXTERN = 1,00 EURO / KM

Va oferim servicii profesionale de transport international de persoane, cu destinatia Italia, Anglia, Austria Belgia sau Germania!

Conditii de transport:

– In pretul biletului sunt incluse 40 kg bagaje si o geanta de mana

– Copii de pana in 10 ani beneficiaza de 20% reducere din pretul biletului

– Oferim reducere pentru bilete dus-intors !

Pentru detalii si informatii: 0744.917.474  /  0762.257.000