Lighthouse Palagruza 3* | Insula Palagruza – Litoral Croatia

Lighthouse Palagruza 3* | Insula Palagruza – Litoral Croatia

Localizare: A fost construită în 1875 în mijlocul Mării Adriatice, între coastele italiene şi croată. Este insula cea mai indepartata din Croaţia.

Facilităţi în imediata apropiere: Este un sit arheologic de pe insula. Descoperirile au dovedit că Palagruza a fost insula eroului grec Diomede
Distanţa fata de: Split 68 mile marine, Lastovo 26 mile marine.

Plaja: Stara Vlaka este un golf situat pe partea de nord a insulei.
Taxa suplimentară pentru transfer va fi plătita la faţa locului/apartament: 700 € (Korčula – Palagruža – Korčula)

Facilitati: alimentarea cu apă este asigurată de propria sa cisternă, în timp ce energia electrică este furnizată de un generator. Datorită distanţei faţă de civilizaţie, nu există nici o posibilitate de a cumpăra provizii. Accesul cu animale de companie este interzis.

Caracteristici apartament:

Apartament A1: Informaţii generale: suprafata primei camere: 12 m2, suprafata: 50 m2. Informaţii suplimentare: curatenia de la sfarsitul sejurului este inclusa. Caracteristicile importante de cazare: Informaţii generale: numar de paturi in prima incapere: 2, numar de paturi in camera de zi: 2, numar de paturi in doua cameră: 2, numar de paturi suplimentare in camera de zi: 2, numar de camere: 1. Caracteristici apartament: zona de bucătărie: 13 m2, zona de living: 14 m2, baie cu dus, SAT TV, TV, gradina, curte, bucătăria este o cameră separată echipată cu un cuptor, frigider.

Apartament A2: Informaţii generale: spatiul primei camere: 17 m2, suprafata celei de a doua camere: 10 m2, suprafata: 48 m2. Informaţii suplimentare: curatenia de la sfarsitul sejurului este inclusa in pret. Informaţii generale: numar de bai: 1, numar de paturi in prima incapere: 2, numar de paturi in doua cameră: 2, numar de camere: 2. Caracteristici apartament: zona de bucătărie: 13 m2, baie cu dus, SAT TV, telefon, gradina, curte, bucătăria este o cameră separată echipată cu un cuptor, frigider.

* Notă: După eliberarea documentelor de călătorie (voucher), vă rugăm să cereţi detaliile pentru reprezentantul de la far.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii