Lighthouse Veli Rat 3* | Insula Dugi Otok – Litoral Croatia

Lighthouse Veli Rat 3* | Insula Dugi Otok – Litoral Croatia

Localizare: farul este situat la 50 m de plajă.

Distanţa fata de: distanta de la far la cel mai apropiat oras mai mare, insula: 3000m din sat Veli Rat, la 20 km de portul Brbinj feribot.

Plaja: există 2 minunate plaje de prundis lângă far.
Taxa suplimentară pentru transfer va fi plătita la faţa locului/apartament; bac: Zadar – Brbinj – Zadar

Facilitati: incalzire; accesul cu animale de companie este interzis. Aprovizionarea cu apa in far se face de la propria cisterna, în timp ce energia electrică este furnizată de un generator. Locurile de pe insula Dugi Otok sunt bine conectate de drumuri, astfel încât furnizarea regulată de provizii sa fie posibilă.

Caracteristici apartament :

Apartament A3: Informaţii generale: suprafata: 41 m2. Suorafata primei camere: 21 m2. Informaţii suplimentare: curatenia de la sfarsitul sejurului este inclusa in pret. Informaţii generale: numar de bai: 1, numar de paturi in prima incapere: 3, numar de paturi in doua cameră: 2, numar de camere: 1. Caracteristici apartament: suprafata bucătărie: 14 m2, baie cu dus, SAT TV, TV, gradina, curte, lingerie, bucătăria este o cameră separată, bucătărie echipată cu un cuptor, frigider.

Apartament A4: Informaţii generale: suprafata primei camere: 16 m2, suprafata: 48 m2. Informaţii suplimentare: curatenia de la sfarsitul sejurului este inclusa in pret. Caracteristici importante de cazare: Informaţii generale: numar de bai: 1, numar de paturi in prima incapere: 2, numar de paturi in doua cameră: 2, numar de paturi suplimentare în bucatarie: 2, numar de camere: 1. Caracteristici apartament: zona de bucătărie: 22 m2, baie cu dus, SAT TV, TV, gradina, curte, bucatarie echipata cu un cuptor, frigider.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii