Me Daphnila Bay Dassia 4* | Corfu – Litoral Grecia

Me Daphnila Bay Dassia 4* | Corfu – Litoral Grecia

Descriere: Hotelul este situat printre chiparoși și pini, cu o vedere extraordinară asupra plajei cu nisip auriu, cu o coborâre lină către plajă. Selecție de camere de lux, multe restaurante și baruri, bucătărie excelentă, piscine, servicii pentru copii, spa, sport și divertisment, servicii la nivel înalt. Se compune dintr-o clădire centrală cu trei etaje și un bungalou. În orașul Dassia există o mulțime de taverne și restaurante, baruri și discoteci și puteți ajunge în orașul vechi și pe străzile pitorești ale Corfu printr-un autobuz – cursa regulata. Clădirea principală și bungalourile de la Lux Me Daphnila Bay Dassia sunt situate pe un deal înconjurat de verdeață, cu vederi uluitoare asupra coastei cu nisip auriu și a Marii Ionice.

Localizare: La 2 km de Dassia, la 11 km de orașul Corfu. 

Cazare: Total 260 camere: Superior GV/Balcony (~28 mp), Superior SV/Balcony (~28 mp), Daphnila Bungalows GV (~38 mp), Daphnila Bungalows Limited Sea View (~38 mp), LUX.ME Sky Rooms SV/Balcony (~28 mp), Hideaway Daphnila BGL Limited SV (~38 mp), Daphnila Family Bungalows GV (~42 mp), Paradiso Family Bungalows (~50 mp), LUX.ME Family Bungalows Sea Side (~50 mp), Paradiso Family Bungalows Limited Sea View (~50 mp), LUX.ME Paradiso Bungalow Sea Side (~38 mp), LUX.ME Paradiso Bungalow Suites Sea Side (~50 mp), Robinson Crusoe Family BGL (~50 mp), Robinson Crusoe Family BGL Limited Sea Side (~50 mp), Paradiso Family Bungalows Front Row Sea Side (~50 mp), Family Rooms Grand GV/SV (~56 mp), Family Rooms Grand Panoramic SV (~56 mp), Villa 2-Bedrooms Private Garden/SV (~85 mp).

Facilitati camere: aer conditionat / incalzire, TV prin satelit, TV LCD, telefon direct, ceainic electric, set de cafea / ceai, frigider / minibar, seif (gratuit), room service (taxă), cadă / duș, uscător de păr, set de baie, internet wifi gratuit, balcon / terasă. Băutură de bun venit la sosire.

Servicii de menaj zilnice, schimbarea lenjeriei de pat – de 3 ori pe săptămână.

Superior GV / Balcony (~ 28 mp) Clădirea principală, camere confortabile. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Pat suplimentar. 

Superior SV/Balcony (~ 28 mp) Clădirea principală, camere confortabile. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană. Pat suplimentar. 

Daphnila Bungalows GV (~ 38 mp) Bungalow-uri renovate, design elegant, un pat dublu sau două paturi de o persoană, un pat suplimentar de o persoană.

Daphnila Bungalow Limited Sea View (~ 38 mp) Bungalow-uri renovate, design elegant, un pat dublu sau două paturi de o persoană, un pat suplimentar de o persoană.

LUX.ME Sky Rooms SV/Balcony (~ 28 mp) Clădirea principală, ultimul etaj, vedere panoramică la mare. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană și pat de o persoană pentru o a treia persoană.

Hideaway Daphnila BGL Limited SV (~ 38 mp) Bungalouri renovate în stil mediteranean, pat dublu sau 2 paturi de o persoană cu un baldachin, un pat suplimentar.

Daphnila Family Bungalows GV (~42 mp) Bungalouri spațioase cu un dormitor situate în grădină. Dormitorul principal are un pat dublu sau 2 paturi de o persoană, în camera copiilor – două paturi de o persoană (sau 3 paturi de o persoană). Camerele sunt separate de o ușă.

Paradiso Family Bungalows Garden (~ 50 mp) Bungalouri familiale renovate, în stil mediteranean. 2 camere separate printr-o ușă glisantă (stil japonez). Pat dublu, două canapele, pat suplimentar de o persoană.

LUX.ME Paradiso Bungalow Suites Sea Side (~50 mp) O oază unică printre grădini, la aproape de mare. 2 camere, dormitor și living. Pat dublu și pat de o persoană.

Paradiso Family Bungalows Limited Sea View (~50 mp) Bungalouri familiale renovate, în stil mediteranean. 2 camere separate printr-o ușă glisantă (stil japonez). Pat dublu, două canapele, pat suplimentar de o persoană.

Paradiso Family Bungalows Front Row Sea Side (~ 50 mp) Prima linie de coastă. Bungalouri familiale renovate, stil mediteranean, pardoseală din piatră locală. 2 camere separate printr-o ușă glisantă (stil japonez). Pat dublu, 2 canapele.

LUX.ME Paradiso Bungalow Sea Side (~50 mp) Bungalouri spațioase, situate în grădină, aproape de plajă. 2 camere separate printr-o ușă glisantă. Pat dublu și pat de o persoană. 

Robinson Crusoe Family BGL (~50 mp) Bungalow-uri de familie, renovate, în grădină. 2 camere separate prin ușa glisanata (stil japonez). Pat dublu, 2 canapele, pat suplimentar de o persoană. 

Robinson Crusoe Family BGL Limited Sea Side (~50 mp) Bungalouri de familie renovate în grădină, cazare ideală pentru o vacanță de familie în mijlocul naturii. 2 camere separate printr-o ușă glisantă (stil japonez). Pat dublu, 2 canapele, pat suplimentar de o persoană.

Family Rooms Grand GV/SV (~56 mp)  2 camere superioare combinate (cladirea principala). 2 băi, 2 balcoane. 2 dormitoare în plan deschis (pat dublu sau 2 paturi de o persoană și un pat suplimentar standard). 

Family Rooms Grand Panoramic SV (~56 mp) 2 camere superioare combinate. Clădirea principală, 2 băi, 2 balcoane.  2 dormitoare în plan deschis (pat dublu sau 2 paturi de o persoană și un pat suplimentar standard – în fiecare). Vedere la mare.

Villa 2-Bedroom Private Garden / SV (~85 mp) Zona exterioară (350 mp) cu pin și măslini, curte privată, 2 dormitoare, pat dublu și 2 paturi de o persoană, 2 băi cu dușuri, living și bucătărie echipată.

Tip de masaUltra All Inclusive

Lista de servicii oferite oaspetilor in programul „All Inclusive LUX.ME” 2020:

Mic dejun:
Antica Cucina – Restaurant principal – 
tip bufet – cu o selecție suplimentară de produse de fitness, mancare traditionala cretană și ceaiuri locale. Mic dejun continental devreme.
Asia Olivia – Restaurant à la carte –
 Mâncăruri tradiționale cu servire la barul de la plaja, stație de omlete.

Prânz:
Restaurantul principal Antica Cucina
 – Bufet – preparate din bucătăria mediteraneană, gastronomie Petit, meniu pentru copii, alimente pentru copii- la cerere.

Giardini di Olivo – Restaurant à la carte – bufet mediteranean, pizza.
Tavernaki – Restaurant grec à la carte – Bucătărie tradițională grecească.

Cina:
Antica Cucina – Restaurant principal – Bufet, seri tematice. Cina târzie.
Il Gattopardo – restaurant a la carte – meniuri delicioase a la carte, bazate pe produse sezoniere cu note etnice. Meniul pentru copii.
Asia Olivia – Restaurant asiatic și Fusion Cuisine – preparate asiatice, tip bufet, sushi.
Tavernaki – Restaurant grec à la carte – Bucătărie tradițională grecească.
Nou! Corfu-Venezia Hot Stone Restaurant – a la carte – bucătărie italiană.
Danilla Village (la 12 km de hotel) – Bucătărie tradițională din secolul trecut conform rețetelor familiei.

Snack-uri:

„Light Fare” Mese ușoare la piscină – gustări și prânz ușor

Pâtisserie + Chocolaterie –  Cofetărie

Creperie–Gelateria – Clatite, vafe, inghetata si bauturi Smoothie Bar

One 24/7 – 24 de ore / 7 zile pe săptămână, mese ușoare.

Baruri

Kiparrisi Terrasse Bar & Salon Atmosfera cosmopolită.

Kumquat Pool Bar Gustări ușoare și băuturi răcoritoare.

Mandolato Beach Bar O atmosferă relaxantă în timpul zilei.

Il Barreto Salon de degustare vinuri.

Theater Bar Bere, vin și sucuri pentru copii. Program de seara si spectacole.

Lux Me Specials Gustări – Selecție de specialități cretane, asiatice și italiane servite la barul de la pescina. 

Numar nelimitat de bauturi și somelier O selecție largă de băuturi premium, cocktailuri, sucuri sănătoase și peste 150 de branduri locale și internaționale unice de vinuri sunt disponibile în restaurantele à la carte.

Petit Gastronomie – legume proaspete, fructe și un meniu pentru copii în toate restaurantele.

Room service: 07:00-23:00 (contra cost).

ATENȚIE: Restaurantele sunt deschise în funcție de condițiile meteorologice. Este necesară rezervarea în avans a meselor în toate restaurantele a la carte. Serviciul Lux Me este valabil până la ora 17:00 în ziua plecării din hotel.

Lux Me Corfu Special – Dine Around:

Oaspeții de la Hotelul Daphnila Bay vor avea ocazia să se bucure de mese în restaurantele hotelurilor Grecotels Eva Palace și Corfu Imperial cu o reducere specială de 20 de euro de persoană (10 euro pentru copil).

Restaurante disponibile (contra cost)

! Administrația hotelului își rezervă dreptul de a efectua anumite modificări în program fără avertizare prealabilă.

Facilitati:

  Facilitati hotel:

   -Amfiteatru
   -Coafor Contra cost- servicii de coafura (la cerere)
  -Concierge: Conferința 24h LUX.ME® Concierge pentru toți oaspeții. Personalul hotelului este disponibil 24 de ore pe zi, cererile sunt trimise prin intermediul aplicației Whats App
  -Hamam GRATUIT
  -Internet WiFi în spații publice GRATUIT
  -Magazin de bijuterii,mini-market

  -Masaj Contra cost
  -Medic Contra cost, la cerere, toata ziua

  -Parcare
  -Piscina cu apa dulce
  -Piscină interioară încălzită
  -Piscina interioara Thalasso cu apa de mare incalzita (doar pentru oaspetii Thalassocen Tra)
  -Receptie 24H
  -Room Service Contra cost
  -Sala de antrenament GRATUIT
  -Sauna GRATUIT, in centrul Spa

  -Spa Elixir Thalasso Spa LUX.ME – contra cost • Piscină cu coridoare de apă, tunuri de apă, jeturi de hidromasaj, locuri cu hidromasaj • Sauna, cameră de aburi • Sală de fitness cu echipament cardiovascular • Camere de masaj cu grădină privată • Salon de înfrumusețare • Sali de schimb •
  -Stație autobuz
  -Transfer pe mare pe o barcă de lux între 3 hoteluri Corfu Resort (gratuit) sau spre oraș (contra cost).

  Plaja:

 -Plajă cu nisip: Hotelul este situat pe o plajă liniștită cu nisip, dotată cu șezlonguri și dușuri. Șezlongurile sunt situate pe o peluză largă, sub umbra naturală oferită de măslini și palmieri exotici. Plaja este marcată cu „Blue Flag”. Transferul de la plajă la clădirea principală este gratuit. Șezlonguri, umbrele, prosoape de plajă, dușuri – gratuit.
 -Prosoape de plajă GRATUIT
 -Șezlonguri GRATUIT
 -Umbrele de plajă GRATUIT

Pentru copii:

-Animație pentru copii
 -Club pentru copii: Grecoland Kids Club, 4-12 ani. 6 ori pe săptămână (10:00-18:00). Loc de joaca, jocuri, concursuri, activitati creative, show-uri si disco pentru copii. Servicii de babysitting (la cerere, contra cost). Copiii sub 4 ani pot participa la un club pentru copii, însoțit de adulți.
 -Club pt tineri adolescenti: GrecoTeens (13+): activități de zi cu zi pentru adolescenți cu vârste între 13-17 ani, de la mijlocul lunii iunie până la jumătatea lunii septembrie. Volei pe plajă, baschet, futsal, waterpolo, tir cu arcul, diverse turnee sportive, spectacole de seară.
 -Infant: GrecoBaby (0-3 ani): capacitatea de comanda in avans produse pentru bebeluși, alimente pentru copii. Gratuit: pătuțuri, cărucioare pentru bebeluși, suport pentru bănci, încălzitoare pentru sticle, sterilizatoare pentru sticle, ceainic electric, scaune înalte (în restaurante), saltea de schimb, olite și scaune pentru copii, scaun portabil, leagăn
 -Loc de joacă
 -Meniu pentru copii: Alimente pentru copii, 4-12 ani. Gastronomie Petit: meniu pentru copii la restaurante à la carte și bufet la Antica Cucina.
 -Pătuț pentru copil GRATUIT
 -Piscina pt. copii cu apa dulce

 -Programe pentru copii

  Restaurante si baruri:

  -Baruri:  Kiparrisi Terrasse Bar & Salon, Kumquat Pool Bar, Mandolato Beach Bar, Theater Bar, Il Barreto (degsutare de vin), Lux Me Specials (snacks).
  -Bar la piscina
  -Bar pe plajă
  -Bar principal
  -Cafenea
  -Restaurant
  -Restaurant a la carte
  -Restaurant principal
  -Snack bar

  Sport:

   -Aerobic
  -Baschet
  -Beach Volley
  -Biciclete Contra cost: Centrul de inchiriere biciclete în fața hotelului, contra cost
  -Biliard Contra cost
  -Diving Contra cost: Scoala de scufundări PADI – în afara hotelului (contra cost)

  -Echitatie Contra cost, în afara hotelului
  -Golf Club (18 găuri) – în afara hotelului, contra cost
  -Hidro – biciclete
  -Mini fotbal
  -Polo
  -Schi nautic Contra cost
  -Sporturi nautice Contra cost:  Schi nautic, Jetski, Parasailing, Wakeboard, Distracție pe apă

  -Surfing Contra cost: windsurfing (certificat necesar)
  -Tenis: 7 terenuri de tenis ( 2 terenuri iluminate) lectii de tenis – contra cost
  -Tenis de masa
  -Tragere cu arcul

  Divertisment:

  -Animatie- Gimnastică – Sală de fitness cu aparate cardiovasculare, Exerciții de dimineață, Yoga, Pilates, Gimnastică acvatică. Divertisment seara: spectacole de dans folcloric, muzică live, Disco pentru copii, biliard (contra cost).
  -Show

  Facilitati camera:

  -Aer conditionat
  -Balcon/terasa
  -Cadă/duș
  -Canale TV prin satelit
  -Ceainic
  -Facilitati ceai/ cafea
  -Internet Wi-Fi GRATUIT
  -Mini frigider

  -Mini-bar Contra cost
  -Seif GRATUIT
  -Servicii de menaj și schimb de lenjerie/prosoape: Serviciu zilnic de menaj, schimb de lenjerie – de 3 ori pe săptămână.

  -Serviciu „apel de trezire”
  -Set de baie
  -Telefon
  -Televizor
  -Uscător de păr

  Informatii suplimentare:

  -Un dormitor
  -O linie de la mare
  -Doua dormitoare
  -Card de credit: Visa, MasterCard, Eurocard, Amex, Diners.
  -Nu există facilități pentru persoane cu dizabilități
  -Nu se acceptă animale de companie.
  -Personal multibilingv la recepție, restaurant, echipa de animatie

  Distanta de la mare: mai putin de 100 m.

Noutati: Nou 2020!

Nou!  Corfu-Venezia Hot Stone Restaurant – a la carte.
Nou 2020!  Danilla Village (la 12 km de hotel) – Bucătărie tradițională din secolul trecut conform rețetelor familiei.
Nou 2020! Lux Me Corfu Special – Dine Around
Noul concept Dine Club – rezervarea la alegere a restaurantelor de la Greco-tels Eva Palace și Corfu Imperial.

Nou 2019!
Transfer pe mare, barca de lux între cele 3 hoteluri parte a resortului din Corfu Resort (gratuit) sau în portul orașului (contra unei taxe).

 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

– Toate informatiile si tarifele sunt valabile la data publicării lor, martie 2020. Agentia nu este raspunzatoare de eventualele incorectitudini si modificari aparute ulterior.

Comentarii