Myconian Imperial Hotel & Thalasso Center 5* | Mykonos – Litoral Grecia

Myconian Imperial Hotel & Thalasso Center 5* | Mykonos – Litoral Grecia

Localizare : Myconian Imperial Hotel & Thalasso Center este situat la 50 de metri de plaja Elia si la 12 kilometri de orasul Mykonos, capitala insulei.

Descriere : Situat intr-una dintre cele mai romatice destinatii din lume, insula Mykonos, hotelul Myconian Imperial Resort & Thalasso Center ofera conditii deosebite de cazare, evidentiindu-se prin lux, eleganta si intimitate. Aflat pe Elia Beach, o plaja linisita, hotelul ofera facilitati moderne, cum ar fi un centru Spa de ultima generatie, piscine exterioare si interioare precum si posibilitatea de practicare a diverselor sporturi nautice.

Camere : Hotelul ofera cazare in 81 de camere duble deluxe si 30 de duble superior & apartamente superior. Unele camere superior si unele apartamente au piscina privata sau jacuzzi in aer liber pe terasa.

Toate camerele au in dotare: aer conditionat, TV satelit, canale gratuite cu filme, telefon, mini bar, feon, seif, CD player, baie cu cada/dus si terasa.
Camera dubla deluxe are aproximativ 28 de metri patrati si este formata din dormitor cu pat dublu & fotolii, baie cu cada/dus si terasa cu vedere spre mare.
Camera dubla superior are aproximativ 35 de metri patrati si este formata dormitor si living in plan deschis, baie si terasa cu vedere spre mare. Livingul are si canapea.

Servicii si Facilitati Hotel: Hotelul dispune de: 3 piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara incalzita, centru SPA, restaurant, restaurant a la carte, snack bar, disco bar, cocktail bar, terasa in aer liber, teren de joaca pentru copii (nesupravegheat), sporturi nautice & centru de scufundare, aer conditionat in spatii publice, salon de recreere cu TV satelit, sala de conferinte, sala de fitness, jacuzzi in aer liber, jacuzzi interior, biliard, masa de tenis, teren de squash, mini golf, magazin de bijuterii, ziare & reviste, spalatorie, valet, baby sitting (la cerere), room service si parcare.

Centru Spa: piscina interioara, jacuzzi, aromatherapy, hydrotherapy, thalassotherapy, sauna, baie cu aburi, salon de infrumusetare, coafor si masaj.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii