Oro Negro 3* | Tenerife – Litoral Spania

Hotel Oro Negro 3* | Tenerife – Litoral Spania

 Tenerife, Playa de las Americas

Playa de las Americas este o statiune de vacanta construita in scopuri turistice, amplasata in partea de nord a municipalitatii Aronei si in apropiere de orasul Adeje. Construita in 1960, statiunea dispune de zona de baruri, cluburi de noapte, restaurante, atractii turistice si plaje artificiale amenajate cu nisip adus din Africa. Playa de las Americas reprezinta principala atractie nocturna a intregii regiuni (Tenerife si Veronicas Strip).

Veronicas Strip adaposteste numeroase cluburi si baruri in cinci cladiri de peste trei etaje. Avand reputatia de a fi o parte foarte galagioasa a statiunii Playa de la Americas, Veronicas Strip este preferata de turistii tineri dornici de distractie.

Centru comercial Starco este situat intr-o cladire impunatoare ce reuneste numeroase baruri, fast-food-uri si cluburi deschise toata noaptea. Punctul de atractie maxima din centrul comercial Starco il reprezinta clubul de noapte Tramps Nightclub, un loc de pelerinaj pentru pasionatii muzicii electronice, datorita evenimentelor programate aici periodic.

The Patch este un centru comercial in care poti gasi restaurante, baruri si magazine, si surse de distractie pentru intreaga familie. Poti opta pentru o sesiune de cumparaturi in magazine ce satisfac toate gusturile sau poti petrece timpul in baruri cu muzica live ori la spectacole de cabaret.

Parcul central Arona este un parc public de aproximativ 42 000 metri patrati ce include zone de parcare, terenuri de joaca si o colectie impresionanta de plante tropicale. Parcul central Arona este situat in centrul statiunii Playa de las Americas, in apropierea stadionului de fotbal, si este unul dintre cele mai populare atractii turistice ale zonei.

Descriere

Facilitati hotel: 2 restaurante, piscina pentru adulti si copii, miniclub, program animatie, darts, tenis de masa, biliard, golf langa hotel. Facilitati camere: aer conditionat, seif, TV, telefon.

 Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Martie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii