Porto Palace 4*| Tenerife – Litoral Spania

Hotel Porto Palace 4*| Tenerife – Litoral Spania

Tenerife numita si “Insula Primaverii Vesnice” este una din putinele destinatii europene unde se poate face plaja tot timpul anului. In centrul insulei se intalneste El Teide, piscul cel mai inalt din Spania, avand o inaltime de 3717 metri. Tenerife e la fel de diversa din punct de vedere al climei si al reliefului ca alte tari mult mai mari, fiind numita de obicei un mini continent. Insula vulcanica este cochet imbracata de nuantele de albastru si turcoaz ale Oceanului Atlantic si frumos parfumata de esentele delicioase ale soarelui tropical.

Insula este un masiv muntos, ca o piramida colosala iar cele mai apreciate statiuni din Tenerife sunt: Playa de las Americas, Playa Paraiso, situate in sudul insulei, Puerto de la Cruz, in nord si Las Caletillas, in est.

Tenerife este un paradis pentru turisti si o destinatie de vacanta idilica.

Hotel Porto Palace  4*- Puerto de la Cruz

Localizare: hotelul este situat in zona rezidentiala la doar 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii Puerto de la Cruz, foarte aproape de restaurante, baruri, casinouri

Camere: baie, TV, telefon, minibar, aer conditionat, seif, balcon

Facilitati: restaurant, bar, piscina pentru adulti si copii, sala conferinta, solar, sauna, jacuzzi, sala fitness, tenis, minigolf

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Martie 2017. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

Comentarii