Q Hotel 3* | Neptun – Litoral Romania

q-hotelQ Hotel 3* | Neptun – Litoral Romania

HOTEL: Situat in nordul statiunii Neptun, la numai 300 m de plaja si in apropierea Garii Neptun. Modernizat in anul 2012.

Se accepta animale de companie de talie mica – 30 ron/noapte.

Hotelul este structurat pe trei nivele (parter si doua etaje) si dispune de 56 camere duble si 7 apartamente – corp 1 si 34 camere duble si 6 apartamente – corp 2, piscina exterioara, sezlonguri gratuite la piscina – in limita disponibilitatilor, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, jacuzzi, teren volei / fotbal, gradina, foisor cu barbeque, program artistic, internet wireless, spatiu pentru pastrat bagaje, pastrare valori, parcare auto fara plata – in limita disponibilitatilor, acceptare carti credit.

CAMERE: sunt dotate cu pat matrimonial sau twin, TV LCD, minibar, grup sanitar propriu, aer conditionat, wi-fi. Apartamentele au balcon, sunt deosebit de confortabile deoarece sunt alcatuite dintr-un dormitor spatios si living cu canapea de piele (extensibila).

MASA: restaurant propriu unde se serveste mic dejun bufet suedez, pranzul si cina sistem bonuri valorice.
Demipensiunea pentru programul Litoralul pentru Toti  se serveste in regim Set Meniu variante fixe – vor fi 5 variante de meniu din care clientii vor alege unul singur. Acestia vor putea opta atat pentru Demipensiune Pranz cat si Demipensiune Cina.

COPII (in camera cu 2 adulti):
– primul copil 0-1.99 ani, gratuit cazare cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun;
– al 2-lea copil 0-1.99 ani achita 43 ron/zi cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun fara pat suplimentar;
– copiii de la 2-11.99 ani achita 55 ron/zi cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun fara pat suplimentar sau 91 ron/zi cu mic dejun inclus cu pat suplimentar;
– copiii peste 12 ani achita 110 ron/zi cu mic dejun inclus daca parintii opteaza pentru cazare cu mic dejun
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0 – 12 ANI.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2019. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

 

q1 q2 q3 q4 q5 q6

Comentarii