Raghia Studio 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Raghia Studio 3* | Zakynthos – Litoral Grecia

Studio Ragia este format din doua cladiri structurate pe doua nivele, situate in interiorul aceleiasi curti. Camerele de la parter au balcon spatios, datorita tipului de constructie a cladirii cu parter inalt. Studioul Ragia este un studio clasificat la 3*, curat, spatios pozitionat ideal in apropiere de centrul statiunii intr-o zona linistita, foarte aproape de plaja.
Proprietarii au in imediata apropiere un restaurant cu meniu specific grecesc bazat pe gratare, peste si fructe de mare.

Localizare: Studio Ragia este pozitionat foarte aproape de zona centrala a statiunii Tsilivi, la numai 7 km de orasul Zante, capitala insulei Zakynthos si 16 km de statiunea Laganas, considerat centrul distractiei in insula. Ragia studio se gaseste la 150m distanta de plaja.

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu chicinete complet utilate, frigider, televizor, A/C(contra cost), baie cu dus. Studioul beneficiaza de camere spatioase care pot acomoda maxim 3 adulti.

Facilitati studio: – gratuite: prosoape la baie, sapun/sampon, hartie igienica, parcare gratuita; -contra cost: A/C.

Facilitati copii: In curtea interioara a studioului exista un mini loc de joaca pentru copii. Gradina studioului este mare si beneficiaza de gazon.

Plaja: se afla la 150 m de studio este o plaja cu nisip catalogata Blue Flag; sezlongurile sunt contra cost.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in decembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii