Studio Nemesis 3* | Halkidiki – Kassandra – Litoral Grecia

Studio Nemesis 3* | Halkidiki – Kassandra – Litoral Grecia

Localizare: cladirea se afla la intrarea in Afitos, cea mai pitoreasca statiune din Kassandra, care pastreaza neatinsa traditia arhitecturala a zonei si ofera vizitatorilor peisaje care iti taie respiratia. Plaja cu nisip se afla la 350 m (se coboara pe un drum, pe jos se fac 5 minute la dus si maxim 10 min la intoarcere).
Camere: spatioase (cca 30 mp), baie (dus), aer conditionat, televizor, chicineta complet mobilata. Camerele duble au 2 paturi si este posibila suplimentarea cu inca un pat pliant. Exista cateva camere cu pat matrimonial si 1 pat simplu. Camerele sunt distribuite astfel: la parter – 3 camere duble (se pot suplimenta cu 1 pat pliant), la etajul 1 – 3 camere cu pat matrimonial si 1 pat simplu, la etajul 2 – 4 camere duble (se pot suplimenta cu 1 pat pliant)
Facilitati: loc de parcare, bar pe plaja unde se poate servi masa de pranz
Masa: fara masa
Observatii: vila situata in cea mai pitoreasca statiune din Kassandra este potrivita pentru tineri, amatorii de vacante active.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii