Vila Susanna | Lefkada – litoral Grecia

vila-susannaVila Susanna | Lefkada – Litoral Grecia

Perigiali este o stațiune mai mică, situată la periferia stațiunii Nidri, stațiunea cea mai animată a insulei, situată pe coasta de est a insulei Lefkada. De pe malul apei se pot vedea contururile unor insule din apropiere, dintre care cea mai mare este Meganisi, pe fundalul înălţimilor, interesante şi acestea, de pe partea continentală.

Localizare: Vila este situată în staţiunea Perigiali, la o distanță de 700 m de Nidri și la 13 km de orașul Lefkada.

Plaja: Vila se află situată la 500 m față de plaja publică; plaja este îngustă și se întinde semeață, modernă și atrăgătoare de-a lungul a mai multor golfulețe. Șezlong-urile și umbreluțele sunt contra cost – aproximativ 10 euro (2 șezlong-uri și o umbrelă). Pe plajă există bar, acesta fiind contra cost. De aici se disting țărmurile dantelate, bogate în păduri verzi ale insulei familiei armatorului grec Aristotelis Onnasis, Scorpios.

Facilități hotel: Vila dispune de studiouri pentru 2 sau 3 persoane împărţite pe 2 etaje.

Facilități camere: Toate camerele vilei Susanna sunt curate şi confortabile şi dispun de chicinetă complet echipată, aer condiționat (5 €/cameră/zi sau 25 €/săptămână), TV, frigider, acces internet gratuit, baie cu duş şi balcon.

Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Februarie 2020. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii