Vilele Dana 4* | Santorini – Litoral Grecia

Vilele Dana 4* | Santorini – Litoral Grecia

Localizare: construite pe marginea calderei, in Firostefani, complexul de vile se afla la 600 m de centrul orasului, 150 m de statia de autobus, 7 km de aeroport, 8.5 km de plaja si 10 km de portul Athinios. Accesul se face pe trepte.

Camere: cele 30 de spatii de cazare sunt dotate cu baie (dus, uscator de par, halat de baie, papuci), aer conditionat individual, chicineta complet echipata, mini bar, TV, telefon cu serviciu de mesagerie vocala, Wi-Fi (gratuit), DVD player, seif (gratuit), radio incastrat, balcon sau terasa spre vulcan, mare si apus. Studioul este compus dintr-o incapere cu pat matrimonial, balcon sau terasa (maxim 2 persoane). Apartamenteul traditional are un dormitor cu pat dublu la mansarda si la etajul inferior o zona de sedere, cu unul sau doua paturi (canapele), balcon sau terasa (maxim 4 persoane). Family Suite are  un dormitor cu pat matrimonial, living separat cu 2 canapele, balcon (maximum 5 persoane).

Facilitati: receptie, salon pentru micul dejun, piscina cu apa dulce, bar, restaurant a la carte, internet Wi-Fi (gratuit), laptop in zona receptiei (gratuit) pentru folosirea Wi-Fi in zona receptiei, Jacuzzi in aer liber, cu incalzire (gratuit), masaj, manichiura si pedichiura (la solicitare, contra cost), umbrele si sezlonguri la piscina si Jacuzzi (gratuit). Toate facilitatile exterioare sunt orientate spre vulcan, mare si apus.

Masa: mic dejun american, bufet.

Important: NU sunt acceptati copii sub 13 ani. 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Noiembrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii