Vilele Liliacul si Trandafirul 3* | Calimanesti-Caciulata – Romania

Vilele Liliacul 3* si Trandafirul 3* | Calimanesti – Caciulata

Adresa: strada Calea lui Traian, nr 413.

Localizare: in apropierea complexului Caciulata-Cozia-Oltul.

Dotari generale: constructie finalizata in anul 2003 dispune de 56 de locuri in camere cu pat dublu si twin, restaurant si bar cu aer conditionat, baza proprie de tratament, 1 sala de conferinta cu o capacitate de 20 locuri dotata corespunzator.

Dotari camere: camerele sunt dotate cu Tv color, cablu Tv, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Facilitati copii (cazati in camera cu 2 adulti): Copiii cu varsta intre 7 si 14 ani beneficiaza de reducere 50% din valoarea cazarii, masa se achita integral.

Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu, categoria I, în sistem card valoric. Servirea mesei se face pe baza de chip-card-uri.

Atractii turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Româneasca; Manastirea Turnu, Schitul Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela, Manastirea Stanisoara, Muzeul Satului Bujoreni, Orasul Rm. Valcea sau orasul medieval Sibiu.Atractii turistice: Manastirea Cozia (ctitorita in 1387 de catre Mircea cel Batran, Domnitorul Tarii Romanesti), cel mai vechi si mai important monument de arhitectura si arta medievala din Tara Româneasca; Manastirea Turnu, Schitul Ostrov, ctitorita in 1500 de Neagoe Basarab; Ruinele Castrului roman Arutela, Manastirea Stanisoara, Muzeul Satului Bujoreni, Orasul Rm. Valcea sau orasul medieval Sibiu.

Preturile sunt valabile pentru un sejur de minim 6 cazari.

TURISTII SOSITI LA TRATAMENT TREBUIE SA SE PREZINTE LA MEDICUL DIN HOTEL CU DOVADA DE ASIGURAT (ADEVERINTA DE LA LOCUL DE MUNCA SAU CUPON DE PENSIE) SI BILET DE TRIMITERE PENTRU SERVICIILE CLINICE/BILET DE INTERNARE UTILIZAT IN SISTEMUL ASIGURARILOR SOCIALE DE SANATATE. IN CAZ CONTRAR VOR ACHITA LA RECEPTIE DIFERENTA VALORII SERVICIILOR MEDICALE.

Tratament: baza de tratament proprie, serviciu de masaj, afectiuni ale tubului digestiv, hepato-biliare, renale, ale cailor urinare, metabolice si de nutritie, reumatismale inflamatorii, neurologice periferice, respiratorii si boli asociate. Valoarea tratamentului in perioada 05.01.2012-31.05.2012 si 01.10.2012-22.12.2012 este de 25 lei/zi/persoana (3 proceduri/zi + cura de ape) iar in perioada 01.06.2012-30.09.2012 este de 29 lei/zi/persoana (3 proceduri/zi + cura de ape) si este optional.

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

Toate informatiile despre hoteluri au fost adunate in octombrie 2016. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

REZERVĂ OFERTA

Comentarii