Villa Vranas | Thassos – litoral Grecia

villa-vranas Villa Vranas | Thassos  – Litoral Grecia

Localizare: în Skala Sotiros, în mijlocul unei păduri de măslini (unii mai vechi de 1000 de ani), Hotel Villa Vranas este un hotel liniştit, recomandat familiilor cu copii. Satul Skala Sotiros este în imediata apropiere, sunt cu aproximaţie 200 de metri până în centrul satului, care are două-trei taverne cochete. Hotelul este situat la 50 m distanţă de plajă, între plajă şi hotel este o stradă secundară, puţin circulată. Are o atmosferă plăcută, este un produs perfect pentru copii mici. Plaja publică este micuţă, cu nisip fin, intrare lină în mare (există un bar pe plajă, contra cost). Mai există încă o plajă publică în centrul satului, mai animată.

Structură Villa Vranas – 32 camere in trei corpuri, vedere către piscină, grădină sau munte, împărțite după cum urmează: camere cu vedere la grădină/piscină – situate la primul etaj, structura maximă de ocupare 2 adulți şi 2 copii (11.99), toate camerele au pat matrimonial şi o sofa extensibilă (confortabilă pentru doi copii), două camere separate de un perete parţial de lemn; camere cu vedere la munte sau la mare – situate la al doilea etaj, structura maximă de ocupare 2 adulți şi 2 copii (11.99), toate camerele au pat matrimonial şi o sofa extensibilă (confortabilă pentru doi copii)

Facilități Villa Vranas: regim masă: doar cazare (se poate comanda micul dejun de la taverna hotelui, contra cost, la faţa locului); pool bar ; taverna – mâncare de casă, gătită chiar de proprietara hotelului; suprafață camere: între 35 şi 40 mp, incluzând baia şi balconul; 2 etaje (fără lift); internet wifi în spațiile publice, gratuit; spaţiu de joacă exterior pentru copii; la piscină şezlongurile sunt gratuite; piscină mică pentru copii; dintanța până la plajă: 50 m, nisip, plaja publică – șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 6 euro/persoană/zi pentru 2 șezlonguri și o umbrelă).

Facilități cazare Villa Vranas: grup sanitar propriu cu duș; chicinetă dotată cu veselă; uscător de păr; seif (gratuit); minifrigider (gratuit)gol, televizor (satelit); aparat de aer condiționat, gratuit; pardoseala: gresie; curăţenie: zilnic; schimbare lenjerie: 2 ori/săptămână; schimbare propoape: 2 ori/săptămână; balcon (cu masă şi scaune)

Recomandăm acest produs tuturor categoriilor de turişti, în mod special familiilor cu copii.

Self-catering: Auto-gospodărire (fără servicii de masă și întreținere).

 

Pentru TARIFE va rugam sa discutati cu unul din agentii nostri (lista AICI)

*Toate informatiile despre acest hotel au fost adunate in Februarie 2020. Nu suntem raspunzatori de modificarile aparute ulterior.

Comentarii